Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ τουριστική σεζόν με θέμα τον πολιτισμό Yungang ξεκινά στο Datong της Β. Κίνας
Προορισμός

Η τουριστική σεζόν με θέμα τον πολιτισμό Yungang ξεκινά στο Datong της Β. Κίνας

Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία πολιτιστικού τουρισμού της πόλης Datong έχει περάσει σε μια φάση που χαρακτηρίζει την ανάπτυξη υψηλότερης ποιότητας.

Η σεζόν πολιτιστικού τουρισμού Yungang 2022, μια πολιτιστική γιορτή αφιερωμένη στη μετατροπή του Datong της επαρχίας Shanxi που βρίσκεται στη βόρεια Κίνα σε αρχαία πολιτιστική πρωτεύουσα, δροσερό καλοκαιρινό θέρετρο και πρωτεύουσα των γκουρμέ, ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, από το 2000, όταν έκανε το ντεμπούτο της η πρώτη σεζόν πολιτιστικού τουρισμού Yungang, οι εποχιακές τουριστικές δραστηριότητες έχουν γίνει κάτι σαν σφραγίδα του οικιακού πολιτιστικού τουρισμού και ένας “αγγελιοφόρος πολιτιστικού τουρισμού” για την πόλη Datong.

Κάτω από αυτό το εμπορικό σήμα, η Datong καλλιέργησε πολλές κλασικές εκδηλώσεις πολιτιστικού τουρισμού, όπως το σόου με φανάρια της αρχαίας πρωτεύουσας και τη διεθνή εβδομάδα ταινιών δράσης του Τζάκι Τσαν, και όλα αυτά οδήγησαν την πόλη στο δρόμο της για την οικοδόμηση ενός φημισμένου διεθνούς πολιτιστικού τουριστικού προορισμού.

Ο Wang Jianjiang, μέλος της μόνιμης επιτροπής της δημοτικής επιτροπής CPC Datong και επικεφαλής του τμήματος δημοσιότητας, είπε ότι μετά από χρόνια προσπαθειών, οι επωνυμίες τουρισμού “cool summer resort” και “cultural Datong” που επωάστηκαν από την εποχή του πολιτιστικού τουρισμού Yungang αναμένεται να βοηθήσουν περαιτέρω την πόλη να διαμορφώσει ένα πλήρες σύστημα εμπορικών σημάτων καλοκαιρινού τουρισμού και να βελτιώσει ταυτόχρονα τη δημοτικότητα και τη φήμη της μεταξύ των τουριστών.

Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία πολιτιστικού τουρισμού της πόλης Datong έχει περάσει σε μια φάση που χαρακτηρίζει την ανάπτυξη υψηλότερης ποιότητας.

Από το 2017, ο δείκτης China Datong Tourism Development Index που δημοσιεύθηκε από την China Economic Information Service του Xinhua και τη Λαϊκή Κυβέρνηση του Datong έφτασε τις 1.438,97 μονάδες, αυξημένος σχεδόν 50% από τη βασική περίοδο και υποδηλώνοντας τεράστια προσοχή της αγοράς και ζωτικότητα της κατανάλωσης.

Ανεξάρτητα από τα άλλα, η δημοτικότητα της τουριστικής επωνυμίας της Datong αυξήθηκε σημαντικά. Φέτος, η βιομηχανία πολιτιστικού τουρισμού στην πόλη επέδειξε επαρκή αναπτυξιακή ανθεκτικότητα με τον αγροτικό τουρισμό και το υπαίθριο κάμπινγκ που προτιμούνται ευρέως από τους ταξιδιώτες. Επίσης, οι εκδρομές γίνονται βασικές επιλογές των τουριστών, οι οποίοι περνούν στο Datong κατά μέσο όρο τις τρεις ημέρες διαμονής αντί για 1,5 ημέρα που ήταν παλιότερα.

Φέτος, έως και 38 δραστηριότητες έξι επιμέρους θεμάτων καλωσορίζουν τους ταξιδιώτες στην πόλη, συμπεριλαμβανομένου του συνεδρίου ανάπτυξης πολιτιστικού τουρισμού της Κίνας, της έκθεσης γλυπτικής για νέους στην Κίνα, και του μοντέρνου διασκεδαστικού φεστιβάλ πολιτιστικού τουρισμού Datong.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024