Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Transhotel ενισχύει το εμπορικό της τμήμα στη Λατινική Αμερική
Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες

Η Transhotel ενισχύει το εμπορικό της τμήμα στη Λατινική Αμερική

Με στόχο τη βελτιστοποίηση των σχέσεων με τους πελάτες όλων των αγορών της Λατινικής Αμερικής, η Transhotel εγκαινίασε μία νέα δομή στο εμπορικό της τμήμα. Με τη νέα αυτή δομή, […]

Με στόχο τη βελτιστοποίηση των σχέσεων με τους πελάτες όλων των αγορών της Λατινικής Αμερικής, η Transhotel εγκαινίασε μία<...> νέα δομή στο εμπορικό της τμήμα. Με τη νέα αυτή δομή, η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας στη Λατινική Αμερική οργανώνεται σε τέσσερεις ζώνες: Μεξικό – Κεντρική Αμερική – Καραϊβική, Βραζιλία, Νότιο Κώνο και Περιοχή των Aνδεων.

Για να ενισχύσει τη νέα αυτή δομή, η εταιρεία όρισε την Fabiola E. Hernandez ως τη νέα Regional Manager για τη ζώνη Μεξικό – Κεντρική Αμερική και Καραϊβική. Η νέα υπεύθυνος με 15 χρόνια επαγγελματικής πείρας σε διάφορους τομείς του τουρισμού θα επικεντρωθεί στην αξιοποίηση της εμπορικής δυναμικής της ζώνης ευθύνης της.

Στην ίδια κατεύθυνση ενίσχυσης της εμπορικής υποστήριξης στα κανάλια διανομής, εντάχθηκαν στο δυναμικό του γραφείου της Βραζιλίας δύο νέοι Account Manager. Ο Igor Mergulhao, με βάση τη Ρεσίφε, και η Ana Rosa Roedick, με βάση το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Jose Ignacio de Oca, διευθυντής Πωλήσεων (America APAC) Αμερικής Ασίας και Ειρηνικού της Transhotel, περιέγραψε την αναδιάρθρωση ως “μία στρατηγική μέσω της οποίας στόχο έχουμε να φτάσουμε στην υψηλότερη επίδοση και εγγύτητα σε όλες τις αγορές σε όλα τα επίπεδά τους”. Ο υπεύθυνος προσέθεσε πως ο στόχος της Transhotel είναι “να είμαστε, μέρα με τη μέρα, πιο κοντά στους πελάτες μας και με το ανθρώπινο δυναμικό που να τους προσφέρει τη μέγιστη εμπιστοσύνη”.

Η Transhotel Proveedor Global de Servicios Turisticos (Παγκόσμιος Προμηθευτής Τουριστικών Υπηρεσιών) είναι μία από τις κύριες εταιρείες του τομέα παγκοσμίως με παρουσία σε 28 χώρες. Το διαθέσιμο προϊόν της εταιρείας αποτελείται απο περισσότερα από 52.500 ξενοδοχεία τα οποία προσφέρονται στα 78.800 Ταξιδιωτικά Γραφεία-πελάτες της, σε όλες τις ηπείρους. Με 15 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και περισσότερους από 900 εργαζόμενους 50 και πλέον διαφορετικών εθνικοτήτων, η Transhotel έγινε σημείο αναφοράς χάρις στην ποιότητα των υπηρεσιών της και τη μεγάλη προσφορά προϊόντος. Επιπρόσθετα, η Τranshotel προσφέρει υπηρεσίες δραστηριοτήτων στον προορισμό (activities) και μετακινήσεις (Transfer), προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 120 χώρες.

Το στοίχημά της για την καινοτομία, που επιτεύχθηκε μέσω του online συστήματος διαχείρισης κρατήσεων TOR System Advanced, έφερε την εταιρεία στην κορυφή χρήσης των νέων τεχνολογιών στον τομέα παροχής τουριστικών υπηρεσιών. Η πολιτική της στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς της ταυτότητας της Transhotel. Το Τμήμα Κρατήσεων της εταιρείας απαντά σε έξι γλώσσες και παρέχει υποστήριξη στον τελικό πελάτη μέσω οργανωμένης υπηρεσίας 24×7.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024