Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines διοργάνωσε FAM trip με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ινδίας
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines διοργάνωσε FAM trip με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ινδίας

Το group το οποίο αποτελούνταν από πράκτορες 9 ταξιδιωτικών πρακτορείων, ταξίδεψε από το Νέο Δελχί στην Αθήνα με την Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης.

Η Turkish Airlines σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο MidEast Travel, διοργάνωσε στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα FAM trip, φέρνοντας στην Ελλάδα, πράκτορες από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ινδίας.

Το γκρουπ, το οποίο αποτελούνταν από πράκτορες 9 ταξιδιωτικών πρακτορείων, ταξίδεψε από το Νέο Δελχί στην Αθήνα με την Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης.

Οι Ινδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφτηκαν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ενώ κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και την Πλάκα. Όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαρ?στημένοι με την διαμονή τους στην Ελλάδα, αφού γνώρισαν τις ομορφιές της χώρας και βίωσαν την λεγόμενη “ελληνική φιλοξενία”. Σε συνέχεια του ταξιδιού τους στην Ελλάδα. οι Ινδοί πράκτορες είπαν ότι είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας, έτσι ώστε να πουλήσουν το ελληνικό τουριστικό προιόν στην Ινδία.

Στόχος αυτού του ταξιδιού ήταν να πάρουν οι Ινδοί πράκτορες μία σύντομη γεύση της ελληνικής φιλοξενίας, να γνωρίσουν δύο από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, καθώς επίσης να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού με την Turkish Airlines.

Η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Αθήνα, κα Gulay Ozturk, η οποία συνόδευε την αποστολή καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: “Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανώσουμε αυτό το Fam Trip και να φιλοξενήσουμε τους Ινδούς πράκτορες, μιας και τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Η συμβολή της Turkish Airlines υπήρξε καθοριστική, καθώς με τις πτήσεις της από και προς την Ινδία, συμβάλλει στο να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δυο χώρες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024