Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Βόρεια Κορέα υπόσχεται στους Ρώσους τουρίστες ότι είναι πιο ασφαλής από το Λονδίνο
Προορισμός

Η Βόρεια Κορέα υπόσχεται στους Ρώσους τουρίστες ότι είναι πιο ασφαλής από το Λονδίνο

Σύμφωνα με την εταιρεία που διοργανώνει αυτές τις εκδρομές, το ταξίδι θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αγρόκτημα, σε εργοστάσιο εμφιάλωσης μεταλλικού νερού, σε βουδιστικό ναό, βόλτες στα βουνά και μια πρώτη επαφή με την εθνική κουζίνα της Βόρειας Κορέας.

Η Βόρεια Κορέα ζητά από τους Ρώσους τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα τους λέγοντας ότι είναι “ασφαλέστερο από μια βραδινή βόλτα στο Λονδίνο”.

Η Nkorean.ru, μια ρωσική εταιρεία με άδεια από την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας, προσφέρει οργανωμένες περιηγήσεις σε ομάδες έως 10 ατόμων, “για να δείξει στους ταξιδιώτες την πολύπλευρη ζωή αυτών των πιο ‘κλειστών’ χωρών”.

Οποιοσδήποτε επισκέπτεται τη Βόρειο Κορέα ελέγχεται υποχρεωτικά πριν από το ταξίδι του και πάντα καθοδηγείται από τοπικό πρόσωπο, το οποίο παρακολουθεί τη “σωστή συμπεριφορά του τουρίστα και εγγυάται για την ασφάλειά του”. Οι φωτογραφίες στρατηγικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων απαγορεύονται και οι μακρές συνομιλίες με τους ντόπιους “δε συνιστώνται”.

Σύμφωνα με την εταιρεία που διοργανώνει αυτές τις εκδρομές, θα προσφέρεται στους επισκέπτες μια “ολοκληρωμένη βουτιά στον πολιτισμό της Βόρειας Κορέας”, που κοστίζει περίπου 118.090 ρούβλια (1.558 λίρες στερλίνες). Το ταξίδι θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αγρόκτημα, σε εργοστάσιο εμφιάλωσης μεταλλικού νερού, σε βουδιστικό ναό, βόλτες στα βουνά και μια πρώτη επαφή με την εθνική κουζίνα της Βόρειας Κορέας. Προσφέρονται επίσης επισκέψεις σε πολλά μουσεία για τον ιδρυτή (το 1948) και ηγέτη του κράτους Kim Il-Sung (1912-1994).

Ακόμη, ορισμένες από τις χαλαρές δραστηριότητες περιλαμβάνουν περπάτημα στην παραλία και συμμετοχή σε αεροπορική επίδειξη και σε φεστιβάλ μπίρας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024