Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗλεκτρονικό κύκλωμα τηλεόρασης θα μεταδίδει το συνέδριο της ABTA στην Κω

Ηλεκτρονικό κύκλωμα τηλεόρασης θα μεταδίδει το συνέδριο της ABTA στην Κω

Το συνέδριο της ABTA, Association of British Travel Agents, που θα γίνει στην Κω στις 27-30 Οκτωβρίου, θα υποστηρίζεται από ηλεκτρονικό κύκλωμα τηλεόρασης δίνοντας στους συνέδρους τη δυνατότητα να παρακολουθούν […]

Το συνέδριο της ABTA<.>, Association of British Travel Agents, που θα γίνει στην Κω στις 27-30 Οκτωβρίου, θα υποστηρίζεται από<...> ηλεκτρονικό κύκλωμα τηλεόρασης δίνοντας στους συνέδρους τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις συνεδρίες ενώ θα βρίσκονται στο μπαρ, ή σε άλλες αίθουσες του ξενοδοχείου 'Κυπριώτης'.
Η ABTA έχει δημιουργήσει μια υπηρεσία μετάδοσης νέων μέσω τηλεόρασης, την Networktv, που θα παρουσιάζει σε ζωντανή μετάδοση λεπτομέρειες από τις συνεδρίες, και σε βιντεοσκόπηση διάφορες πληροφορίες για το νησί της Κω, για τις παράλληλες εκδηλώσεις του συνεδρίου, και για την νυχτερινή διασκέδαση.
Η υπηρεσία της τηλεόρασης είναι μέρος της ηλεκτρονικής ανάπτυξης του συνεδρίου που λανσάρεται με το σλόγκαν 'on.line on.kos'. Οι εγγραφές για συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων έχουν ήδη αρχίσει ηλεκτρονικά στον κόμβο www.abtaconvention.com
Κύριοι ομιλητές θα είναι ο κ. Stefan Pichler, διευθύνων σύμβουλος της C&N Touristic, που θα αναλύσει την σημασία του ηλεκτρονικού εμπορίου στον τουρισμό, και ο κ. Charles Dunstone γενικός διευθυντής του Carphone Warehouse που θα μιλήσει για το μέλλον του λιανεμπορίου στον τουρισμό.
Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν από διάφορους ομιλητές είναι '10 τρόποι για να βελτιώσετε την επιχείρηση σας', 'Είναι αποτελεσματικό το "Mutli-branding retailing";','Βρείτε την θέση σας στο Διαδίκτυο'.
Στους συνέδρους προσφέρεται η δυνατότητα διαμονής τους στην Αθήνα, κατά την περίοδο πριν και μετά το συνέδριο, και τους δίνεται η δυνατότητα για περιηγήσεις στην Αθήνα και την Κω.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022