Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileIntrasoft: Ιδρυτικό μέλος του τουριστικού οργανισμού ‘Toward’

Intrasoft: Ιδρυτικό μέλος του τουριστικού οργανισμού ‘Toward’

Ιδρυτικό μέλος του Αμερικάνικου Τουριστικού Οργανισμού “Toward” “Tour Operators and Wholesalers Achieving Real Time Distribution) αποτελεί η ελληνική Εταιρία “Intrasoft” αποτέλεσμα της επέκτασης της εταιρίας στην παγκόσμια αγορά συστημάτων πληροφορικής […]

Ιδρυτικό μέλος του Αμερικάνικου Τουριστικού Οργανισμού "Toward<.>" "Tour Operators and Wholesalers Achieving Real Time Distribution) αποτελεί η ελληνική Εταιρία<...> "Intrasoft<.>" αποτέλεσμα της επέκτασης της εταιρίας στην παγκόσμια αγορά συστημάτων πληροφορικής για την Τουριστική βιομηχανία και την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει διεθνώς το Τουριστικό της πακέτο λογισμικού "FirstCLASS".

Ο "Toward", όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, συστάθηκε από τους μεγαλύτερους "Τour Operators" και τους δυναμικότερους προμηθευτές σχετικής τεχνολογίας της Αμερικής.

Στα ιδρυτικά μέλη του "Toward" συγκαταλέγονται εταιρίες όπως οι: WizCom International, Cendant Corporation, Outigger Hotels, GOGO Worldwide Vacations, Travel Impressions, Galileo International, Carlson Hospitality, Avis Rent a Car Systems, Eurovacations. Com, Apple Vacations κ.λπ.

Ο "Toward" (http://www.towardassoc.org), είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, σκοπό του οποίου είναι η μελέτη και η προβολή προτάσεων και λύσεων για όλα εκείνα τα θέματα που απασχολούν τους μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς σε σχέση με την ηλεκτρονική διανομή των προϊόντων τους, καθώς επίσης και η ενημέρωση γύρω από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που διατίθενται στην τουριστική αγορά πληροφορικής.

Τέλος η Intrasoft έχει δρομολογήσει μια σειρά από συναντήσεις με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς των ΗΠΑ με σκοπό την όσο το δυνατό μεγαλύτερη διείσδυση, καθιέρωση και εξάπλωση του FirstCLASS στην αμερικάνικη αγορά.

Παράλληλα, πρόσφατα έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας τουρκικής εταιρίας Advantage Tatil που δραστηριοποιείται στον τομέα της προσφοράς ολοκληρωμένων τουριστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό της χώρας, η οποία βασίζει τη λειτουργία της στο FirstCLASS της Intrasoft για διαχείριση, προώθηση και διανομή ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024