Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΙστορική υπογραφή τουριστικής συνεργασίας Ουκρανίας και Ιορδανίας

Ιστορική υπογραφή τουριστικής συνεργασίας Ουκρανίας και Ιορδανίας

Συμφωνία για αμφίδρομη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού υπέγραψαν πρόσφατα η Ιορδανία και η Ουκρανία, για πρώτη φορά στην ιστορία.Η συμφωνία υπεγράφη από τον Υπουργό Τουρισμού της Ιορδανίας, κ. Muneer […]

Συμφωνία για αμφίδρομη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού υπέγραψαν πρόσφατα η Ιορδανία και η Ουκρανία, για πρώτη φορά στην ιστορία.<...>Η συμφωνία υπεγράφη από τον Υπουργό Τουρισμού της Ιορδανίας, κ. Muneer Nassar και τον Ουκρανό ομόλογο του, κ. Ihor Likhovyi, παρουσία του Ουκρανού Πρέσβη στην Ιορδανία.

Η συμφωνία προβλέπει και για τις δύο πλευρές να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ενθαρρύνουν την συνεργασία και να ενισχύσουν τις σχέσεις μεταξύ των τουριστικών οργανισμών, ινστιτούτων και τουριστικών γραφείων των δύο χωρών. Παράλληλα, προβλέπει την ανταλλαγή στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών για τον τουρισμό της κάθε χώρας στην άλλη.

Όπως ανέφερε ο κ. Nassar “η Ιορδανία και η Ουκρανία συνδέονται με ιδιαίτερες σχέσεις, ενώ η συμφωνία αυτή έρχεται να τις ενισχύσει ακόμη περισσότερο”. “Ο τουρισμός” πρόσθεσε “πέτυχε μια σημαντική ανάπτυξη την περασμένη χρονιά, γεγονός ενθαρρυντικό για το μέλλον και την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών”.

Από την πλευρά του ο κ. Likhovyi εξήρε τις τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει η Ιορδανία, όπως και την εκπληκτική ιστορία που διαθέτει.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024