Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚατενθουσιασμένος ο Αυστριακός Ολυμπιονίκης από την παραμονή του στη Λευκάδα

Κατενθουσιασμένος ο Αυστριακός Ολυμπιονίκης από την παραμονή του στη Λευκάδα

Τον Αυστριακό Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα της σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004 κ. Christian Planer φιλοξένησε για μια εβδομάδα(3 – 9 Αυγούστου 2005) η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας – Νομαρχιακή […]

Τον Αυστριακό Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα της σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004 κ. Christian Planer φιλοξένησε για μια εβδομάδα<...>(3 – 9 Αυγούστου 2005) η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας – Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Αυστρίας.

Η Λευκάδα αγκάλιασε και φιλοξένησε, όπως αυτή γνωρίζει τον καλεσμένο της, προκειμένου να νοιώθει οικεία, αυτές τις λίγες μέρες που έμεινε στο Νομό. Ο Ολυμπιονίκης ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα του Νομού από τον αντινομάρχη, κ. Ιωάννη Ζαβιτσάνο, ενώ παράλληλα παρακολούθησε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί.

Μάλιστα, προς τιμήν του έγινε την Τρίτη, 9 Αυγούστου 2005, εκδήλωση σε ξενοδοχείο του νησιού, κατά την οποία του απονεμήθηκε πλακέτα από το Νομάρχη, κ. Χρήστο Λάζαρη, εκ μέρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λευκάδας και της ΝΕΤΠ.

Κατά την απονομή της πλακέτας ο κ. Λάζαρης συνεχάρη τον κ. Planer για την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε τη δύναμη του Ολυμπιακού Πνεύματος και του `ευ αγωνίζεσθαι`, ευχήθηκε στον Αυστριακό Ολυμπιονίκη να έχει πάντα επιτυχίες και να γίνει πρεσβευτής στη χώρα του της εμπειρίας που αποκόμισε από την επίσκεψη του στη όμορφη Λευκάδα. Στη συνέχεια τον συνεχάρη και χαιρέτησε ο Βουλευτής Λευκάδας, κ. Ξ. Βεργίνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας μεταξύ τω δύο χωρών.

Από την πλευρά του, ο κ. Planer δήλωσε “κατενθουσιασμένος” από την παραμονή του στο νησί και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή φιλοξενία. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα επισκεφθεί ξανά τη Λευκάδα γιατί η παραμονή του στο νησί αποτελεί “μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη εκδήλωση προς τιμήν του Ολυμπιονίκη παρέστησαν επίσης ο Αντινομάρχης, κ. Ι. Ζαβιτσάνος, οι αρχές του τόπου, τα μέλη της ΝΕΤΠ, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης του Νομού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024