Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚλειστά αεροδρόμια στη βόρεια Βρετανία λόγω ηφαιστιακής στάχτης
Ολα τα αεροδρόμια στη Βόρεια Ιρλανδία έχουν κλείσει

Κλειστά αεροδρόμια στη βόρεια Βρετανία λόγω ηφαιστιακής στάχτης

Πολλά αεροδρόμια στο βόρειο τμήμα της Βρετανίας και στη Σκοτία έκλεισαν χθες, λόγω της μετακίνησης ενός νέφους ηφαιστειακής τέφρας, όμως τα αεροδρόμια του Λονδίνου θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά έως […]

Πολλά αεροδρόμια στο βόρειο τμήμα της Βρετανίας και στη Σκοτία έκλεισαν χθες, λόγω της μετακίνησης ενός νέφους ηφαιστειακής τέφρας, όμως τα αεροδρόμια<...> του Λονδίνου θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά έως τουλάχιστον τις 18.00 GMT, ανακοίνωσε η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Περιορισμοί είχαν ήδη επιβληθεί από το Σάββατο στο νησί της Ιρλανδίας. Όλα τα αεροδρόμια στη Βόρεια Ιρλανδία έχουν κλείσει, πολλά αεροδρόμια στο δυτικό τμήμα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας έχουν κλείσει, αλλά το αεροδρόμιο του Δουβλίνου θα πρέπει να λειτουργήσει κανονικά τουλάχιστον έως τις 18.00 GMT, ανακοίνωσε η ιρλανδική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Από την Ιρλανδία, η ζώνη περιορισμού έχει επεκταθεί προς τα ανατολικά και τα νότια, φθάνοντας στο βόρειο τμήμα των βρετανικών νησιών σε μικρή απόσταση από Μπέρμιγχαμ (κέντρο) “, αλλά δεν θα πρέπει να επηρεάσει τα αεροδρόμια του Λονδίνου, για την χρονική περίοδο από τις 12:00 έως τις 18:00 GMT χθες, ανακοίνωσαν οι Εθνικές Υπηρεσίες Εναέριας Κυκλοφορίας (NATS).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024