Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήLabirint 7th Annual Greek Forum
Φόρουμ

Labirint 7th Annual Greek Forum

Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν οι προοπτικές της Ελληνορωσικής συνεργασίας και οι τρόποι περαιτέρω αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία προς την Ελλάδα.

Η διεύθυνση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος CORFU & DASSIA CHANDRIS του ομίλου Χανδρή, παρέθεσε επίσημο δείπνο στους συμμετέχοντες του 7ου Annual Greek Forum που διοργάνωσε ο κορυφαίος Ρωσικός Tour Operator Labirint στην Κέρκυρα.

Στο Forum συμμετείχαν περισσότεροι από 500 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες, 100 δημοσιογράφοι και 150 Ελληνες ξενοδόχοι.

Στο δείπνο παρακάθησαν μεταξύ άλλων  ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στα Ιόνια κ. Νίκος Κάνουλας, ο σύμβουλος για θέματα προσκυνηματικού τουρισμού της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας κ. Χρήστος Πετρέας  και η εμπορική διευθύντρια του Labirint κ. Τατιάνα Ζότοβα.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν οι προοπτικές της Ελληνορωσικής συνεργασίας και οι τρόποι περαιτέρω αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία  προς την Ελλάδα.

Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την άψογη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε και εξέφρασαν την επιθυμία τους το 8ο Greek Forum 2014 να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Τα ξενοδοχεία Χανδρή βρίσκονται στο μαγευτικό κόλπο της Δασιάς, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με καταπράσινους κήπους. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 525 δωμάτια, βίλλες και bungalows, καθώς και εστιατόρια, μπαρ, trattoria, αίθουσες ψυχαγωγίας και τηλεόρασης, 4 πισίνες (η μία παιδική), γήπεδα τένις, γήπεδο 5χ5, γυμναστήριο με ατμόλουτρο και Jacuzzi,  παιδικό club και καταστήματα.  Στη διάθεση των πελατών υπάρχει οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ. Τέλος το συγκρότημα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024