Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςMeet in Cyprus Virtual Expo στις 14 και 15 Απριλίου 2021
Εκθέσεις

Meet in Cyprus Virtual Expo στις 14 και 15 Απριλίου 2021

Η Meet in Cyprus διοργανώνεται απο το Cyprus Incentives & Meetings Association (CIMA) σε συνεργασία με το Cyprus Conventions Bureau (CCΒ) του Υφυπουργείου Τουρισμου, ως ο κύριος χρηματοδότης της έκθεσης.

Δυναμικό άνοιγμα κάνει η Κύπρος στην παγκόσμια τουριστική αγορά μέσω της Μeet in Cyprus, μίας εικονικής (virtual) έκθεσης, προσαρμοσμένη στη νεα ψηφιακή πραματικότητα. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση του είδους που προωθεί αποκλειστικά το τουριστικό προϊόν του νησιού και η οποία αποσκοπεί στο να προσεγγίσει ταξιδιωτικά γραφεία και διοργανωτές συνεδρίων (Buyers) από στοχευόμενες αγορές.

Με όχημα την τεχνολογία της ειδικά διαμορφωμένης εικονικής πλατφόρμας, οι διαδυκτιακά παρευρισκόμενοι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρια να ενημερωθουν τόσο για τις εξελίξεις όσο και για τις επιλογές και εμπειρίες που προσφέρει η Κύπρος σαν τουριστικός προορισμός. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις σε ζωντανό χρόνο με ταξιδιωτικά γραφεία, Destination Management Companies (DMCs) και ξενοδοχεία της Κύπρου, καθώς επίσης να λάβουν μέρος σε εικονικές διαδραστικές δραστηριότητες (όπως μάθημα μαγειρικής, γευσιγνωσία κυπριακών κρασιών κλπ), αλλά και να παρακολουθήσουν συζητήσεις (panels) απο διακεκριμένα άτομα του παγκόσμιου τουρισμού.

Η έκθεση περιλαμβάνει και παρέχει:

  • Εικονικά virtual περίπτερα για εκθέτες
  • Ζωντανές συζητήσεις και παρουσιάσεις
  • Προβολή Videos
  • Real Time επικοινωνία με τους επισκέπτες
  • Virtual Συναντήσεις Β2Β

Χαρακτηριστικό στο κομμάτι της προώθησης της έκθεσης είναι η συνεργασια με παγκοσμίου φήμης εταιρεία τουριστικού media & marketing αλλά και μια σειρά από καμπάνιες στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Meet in Cyprus διοργανώνεται από το Cyprus Incentives & Meetings Association (CIMA) σε συνεργασία με το Cyprus Conventions Bureau (CCΒ) του Υφυπουργείου Τουρισμου, ως ο κύριος χρηματοδότης της έκθεσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024