Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜνημόνιο συνεργασίας για άνοιγμα γραφείου IATA στη Νιγηρία
International Air Transport Association

Μνημόνιο συνεργασίας για άνοιγμα γραφείου IATA στη Νιγηρία

Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding-MoU) με την Κυβέρνηση της Νιγηρίας υπέγραψε η IATA (International Air Transport Association) για το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της Ένωσης στην πόλη Λάγος. Το σχετικόμνημόνιο […]

Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding-MoU) με την Κυβέρνηση της Νιγηρίας υπέγραψε η IATA (International Air Transport Association) για το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της Ένωσης στην πόλη Λάγος. Το σχετικό<...>μνημόνιο υπεγράφη στο Μόντρεαλ του Καναδά πριν λίγες μέρες από τον Γενικό Διευθυντή και CEO της IATA, κ. Giovanni Bisignani και ο Υπουργός Μεταφορών της Νιγηρίας, κ. Diezani Alison Madueke.

Το γραφείο της IATA στη Νιγηρία υπολογίζεται να ανοίξει στα τέλη του 2007, με στόχο να βοηθήσει το κεντρικό γραφείο της IATA για την περιοχή της Αφρικής, που εδρεύει στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη διανομή των προγραμμάτων της IATA στις 6 αγγλόφωνες χώρες της Δυτικής Αφρικής: Νιγηρία, Γκάνα, Σιέρα Λεόνε, Γκάμπια, Λιβερία και Πράσινο Ακρωτήρι.

“Αυτό το Μνημόνιο Συνεργασίας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της πολιτικής αεροπορίας στη Δυτική Αφρική και πιο συγκεκριμένα στην Νιγηρία, που αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά της περιοχής” ανέφερε ο κ. Bisignani. “Έχουμε επενδύσει πολλά στην Αφρική μέσω του γραφείου μας στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η σημερινή συμφωνία μας δίνει την ευκαιρία της τοπικής παρουσίας, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη διανομή των προγραμμάτων μας” πρόσθεσε.

Η IATA εργάζεται στενά με την Κυβέρνηση της Νιγηρίας σε ποικίλα θέματα, αλλά κυρίως σε αυτά της ασφάλειας. Η ασφάλεια αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα εξήγησε ο κ. Bisignani, ενώ όπως συμπλήρωσε “η Κυβέρνηση της Νιγηρίας έχει κάνει ήδη πολλά βήματα για την βελτίωση της ασφάλειας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024