Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέα cross border καμπάνια της MasterCard
Ταξίδι και αγορές

Νέα cross border καμπάνια της MasterCard

Η φετινή, πλήρως ανανεωμένη σε αισθητική, καμπάνια της MasterCard έχει εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι, με δημιουργικό μήνυμα και έντονες φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη χώρα μας. Κάθε μία από τις φωτογραφίες καλωσορίζει τους ταξιδιώτες των πτήσεων από εξωτερικό, προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, για να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της Ελλάδας και τους κρυμμένους θησαυρούς της.

Δημιουργώντας και προσφέροντας πάντα μοναδικές στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας στους κατόχους καρτών της, η MasterCard παρουσιάζει νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τη χώρα μας και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η νέα Cross Border καμπάνια καλωσορίζει τους ξένους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα, φέτος το καλοκαίρι. Τα νέα, εμπνευσμένα από Ελλάδα, εικαστικά της καμπάνιας Cross Border κοσμούν ήδη το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, τον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης “Νίκος Καζαντζάκης” και τον Αερολιμένα Μυκόνου και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στα Αεροδρόμια “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης και “Διαγόρας” της Ρόδου.

Η φετινή, πλήρως ανανεωμένη σε αισθητική, καμπάνια της MasterCard έχει εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι, με δημιουργικό μήνυμα και έντονες φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη χώρα μας. Κάθε μία από τις φωτογραφίες καλωσορίζει τους ταξιδιώτες των πτήσεων από εξωτερικό, προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, για να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της Ελλάδας και τους κρυμμένους θησαυρούς της. Για τη συγκεκριμένη καμπάνια, η MasterCard ξεφεύγει από το αναμενόμενο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και μήνυμα και προσκαλεί τους επισκέπτες να ξεπεράσουν το προφανή και τα συνηθισμένα και να αναζητήσουν ανεκτίμητες εμπειρίες στον προορισμό τους.

Η MasterCard παρουσιάζει επίσης, για πρώτη φορά στους Έλληνες ταξιδιώτες, το παγκόσμιο πρόγραμμα “Priceless Cities”, που σχεδιάστηκε για να φέρνει τους καταναλωτές πιο κοντά στα πάθη τους -γαστρονομία, σπορ, ψώνια, τέχνες, διασκέδαση, αλλά και ταξίδια- μέσα από μοναδικές εμπειρίες και αποκλειστική πρόσβαση σε προνόμια, σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

“Δημιουργώντας εμπειρίες και υπενθυμίζοντας την ευκολία και την ασφάλεια των αγορών σε οποιονδήποτε ταξιδιωτικό προορισμό ανά τον κόσμο, η MasterCard υπενθυμίζει στους κατόχους καρτών της την ελευθερία που απολαμβάνουν οπουδήποτε κι αν βρεθούν. Ξεπερνάμε τα κλισέ και τα προφανή και προσφέρουμε στους κατόχους καρτών MasterCard στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας”, δήλωσε σχετικά η κα Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024