Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα μπροσούρα για Ιταλία και Σικελία από τον Sunvil
Tour operator Ηνωμένου Βασιλείου

Νέα μπροσούρα για Ιταλία και Σικελία από τον Sunvil

Τη νέα του μπροσούρα για το 2007 με προορισμούς της Ιταλίας και της Σικελίας παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο tour operator “Sunvil Discovery” του Ηνωμένου Βασιλείου, που ειδικεύεται και για ταξίδια στην Ελλάδα. Μετά από 30 χρόνια δραστηριοποίησης στην ιταλική αγορά, o Sunvil περιλαμβάνει στο φετινό φυλλάδιο του…

Τη νέα του μπροσούρα για το 2007 με προορισμούς της Ιταλίας και της Σικελίας παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο tour operator “Sunvil Discovery” του Ηνωμένου Βασιλείου, που ειδικεύεται και για ταξίδια στην Ελλάδα. Μετά από 30 χρόνια<...>δραστηριοποίησης στην ιταλική αγορά, o Sunvil περιλαμβάνει στο φετινό φυλλάδιο του περισσότερες από 100 ιδιοκτησίες, με πολλές επιλογές μεταφοράς στις πιο όμορφες περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, στο φετινό πρόγραμμα του Sunvil έχουν συμπεριληφθεί και 7 νέες ιδιοκτησίες: Μία στη λίμνη Como, μία στη Τοσκάνη, μία στο Σορέντο, μία στην ακτή Amalfi και τρεις στη Σικελία (Taormina, Marsala και Leonforte).

“Το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους πράκτορες την ευκαιρία να οργανώσουν πιο ευέλικτα ταξίδια στην Ιταλία, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν στο Citalia ή στον Thomson. Είμαστε ικανοποιημένοι από την επικοινωνία μας με τους πράκτορες και διασκεδάζουμε να δουλεύουμε μαζί τους, ώστε να δημιουργούμε τις καλύτερες επιλογές διακοπών για κάθε πελάτη” σχολίασε η κυρία Rosanna Melaragni, Product Manager της Sunvil Discovery.

“Η επιλογή μας” πρόσθεσε “να εντάξουμε ιστορικές κατοικίες και αγροτουριστικές φάρμες στο πρόγραμμα μας έχει τύχει μεγάλης ανταπόκρισης τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά αυτή η πλευρά της Ιταλίας είναι σχετικά άγνωστη στους Βρετανούς ταξιδιώτες. Για όσους έχουν “πράσινη” συνείδηση, τα ταξίδια με τρένο είναι ένας καλός τρόπος να δουν τα καταπληκτικά τοπία της Ιταλίας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024