Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα πτήση προς Σιάτλ από την Air France το επόμενο καλοκαίρι
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα πτήση προς Σιάτλ από την Air France το επόμενο καλοκαίρι

Κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-18, η Air France θα εξυπηρετήσει 12 προορισμούς στις ΗΠΑ με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle και το Παρίσι-Orly: Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντιτρόιτ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Μινεάπολη, JFK, Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ και Ουάσινγκτον.

Από τις 25 Μαρτίου 2018 η Air France θα προσφέρει στους πελάτες της μια νέα απευθείας πτήση από το Παρίσι – Charles de Gaulle προς το Σιάτλ (Ουάσιγκτον, ΗΠΑ). Οι δύο πόλεις θα συνδέονται με έως και πέντε πτήσεις την εβδομάδα που θα πραγματοποιούνται με  Boeing 777-200 εξοπλισμένα με τις νέες καμπίνες σε Business class, Premium Economy και Οικονομική θέση, για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και χωρητικότητας 280 έως 312 θέσεων.

Πρόγραμμα πτήσεων (σε τοπικές ώρες)

  • AF338: Αναχωρεί από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 13:30, με άφιξη στο Seattle στις 14:20
  • AF355: Αναχωρεί από το Seattle στις 16:30, με άφιξη στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 11:10

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η νέα αυτή πτήση στις ΗΠΑ από την Air France έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις που εκτελούνται στα πλαίσια της κοινοπραξίας με την Delta Air Lines.  

Η Air France στις ΗΠΑ
Κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-18, η Air France θα εξυπηρετήσει 12 προορισμούς στις ΗΠΑ με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle και το Παρίσι-Orly: Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντιτρόιτ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Μινεάπολη, JFK, Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ και Ουάσινγκτον.

Ένα ισχυρό δίκτυο μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
Με περισσότερες από 270 υπερατλαντικές πτήσεις και ένα στόλο σχεδόν 140 αεροσκαφών, η κοινοπραξία Air France-KLM, Alitalia και Delta Air Lines προσφέρει στους πελάτες τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου δικτύου που προσφέρει μεγαλύτερη συχνότητα, προνομιακούς ναύλους και εναρμονισμένες υπηρεσίες σε όλο τον Ατλαντικό. Το δίκτυο της κοινοπραξίας οργανώνεται γύρω από επτά κύριους κόμβους – το Άμστερνταμ-Schiphol, την Ατλάντα, το Ντιτρόιτ, τη Μινεάπολη, τη Νέα Υόρκη-JFK, το Παρίσι-CDG και τη Ρώμη-FCO, καθώς και το Σινσινάτι, το Σαλτ Λέικ Σίτι, το Σιάτλ και το Λος Άντζελες.

Η κοινοπραξία επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 270 προορισμούς πέρα από τις 27 πύλες της Β. Αμερικής και προσφέρει πάνω από 215 προορισμούς πέρα από τις 30 ευρωπαϊκές πύλες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Αυτή η συμμαχία αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 20% της συνολικής υπερατλαντικής δυναμικότητας και δημιουργεί περίπου 10 δισ. δολάρια σε αναμενόμενα ετήσια έσοδα. Σύμφωνα με τους όρους αυτής της συμφωνίας, οι εταίροι λειτουργούν από κοινού τις διατλαντικές διαδρομές τους, κατανέμοντας έτσι τα έσοδα και το κόστη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024