Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Arabian Travel Market τον ερχόμενο Μάιο στο Ντουμπάι
Εκθέσεις

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Arabian Travel Market τον ερχόμενο Μάιο στο Ντουμπάι

Η φετινή ATM θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία από 9 έως και 12 Μαΐου 2022, αντί 8-11 Μαΐου 2022, στο Dubai World Trade Centre.

Η διοργανώτρια εταιρεία της Arabian Travel Market (ATM) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι, Reed Exhibitions, ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για την έκθεση του 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC).

Η φετινή ATM Θα διεξαχθεί πλέον από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ανακοινωθείσες ημερομηνίες, 8-11 Μαΐου 2022. Οι αναθεωρημένες ημερομηνίες ανακοινώθηκαν ως αποτέλεσμα της νέας εργάσιμης εβδομάδας (Δευτέρας – Παρασκευής) που ακολουθείται τώρα από αρκετούς κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς στη χώρα.

“Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική κοινότητα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022. καθώς έγινε εφικτή η μακρόπνοη απόφαση των ΗΑΕ για μετάβαση σε μια εβδομάδα εργασίας 4,5 ημερών, από Δευτέρα έως Παρασκευή, είμαστε σίγουροι ότι οι νέες ημερομηνίες της ATM 2022 θα ωφελήσουν τόσο τους εκθέτες όσο και τους συμμετέχοντες, προσφέροντας βελτιωμένη ευθυγράμμιση με τις διεθνείς αγορές”, δήλωσε η Danielle Curtis, διευθύντρια της Arabian Travel Market για τη Μέση Ανατολή.

Η φετινή έκθεση είναι η 29η, που γίνεται σε συνεργασία με το Dubai World Trade Centre – DWTC και το Τμήμα Τουρισμού και Οικονομίας του Ντουμπάι (DTE) – παλαιότερα γνωστό ως Τμήμα Τουρισμού και Εμπορίου Μάρκετινγκ (DTCM).

Τα κυριότερα σημεία της περιλαμβάνουν το “Travel Forward”, μια εκδήλωση ταξιδιωτικής τεχνολογίας που θα επικεντρωθεί σε καινοτομίες της επόμενης γενιάς για τον τουρισμό και τη φιλοξενία. Ακόμη, φόρουμ μεταξύ buyers και διάφορες εκδηλώσεις speed networking θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης.

Ύστερα από τη συμμετοχή εξ αποστάσεως στην ATM 2021 (που ήταν υβριδική), φέτος θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία τόσο το φόρουμ ARIVALDubai@ATM όσο και η εκδήλωση της Παγκόσμιας Ένωσης Επιχειρηματικών Ταξιδιών (Global Business Travel Association -GBTA) στο Ντουμπάι για πρώτη φορά. Το ειδικό φόρουμ ARIVALDubai@ATM θα εξετάσει τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις για τουριστικούς πράκτορες και προορισμούς/αξιοθέατα, εστιάζοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας, της διανομής, της σκεπτόμενης ηγεσίας και των διασυνδέσεων σε επίπεδο στελεχών.

Η ATM 2021 κατέγραψε περίπου 21.600 συμμετέχοντες με φυσική παρουσία, από 110 διαφορετικές χώρες. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυκής έκθεση ωστόσο, καταγράφηκαν 30.790 προφίλ στην εικονική πλατφόρμα της ATM, πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 20.000 εικονικές συναντήσεις “πρόσωπο με πρόσωπο” και υπήρξαν πάνω από 6.600 συνεδριακές προβολές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024