Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέο κέντρο πληροφόρησης στο κέντρο της Πράγας

Νέο κέντρο πληροφόρησης στο κέντρο της Πράγας

Νέο κέντρο πληροφόρησης για τους επισκέπτες της, που τα τελευταία χρόνια είναι όλο και περισσότεροι, απέκτησε η Πράγα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Rytirska, που σε συνδυασμό […]

Νέο κέντρο πληροφόρησης για τους επισκέπτες της, που τα τελευταία χρόνια είναι όλο και περισσότεροι, απέκτησε η Πράγα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Rytirska, που σε συνδυασμό και με τα άλλα κέντρα<...>στην πλατεία της Παλιάς Πόλης και στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό προσφέρουν χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες. Παράλληλα, υπο κατασκευή βρίσκεται ακόμη ένα κέντρο πληροφόρησης στο αεροδρόμιο Ruzyne.

Πέρα από την ενημέρωση, οι τουρίστες στα κέντρα πληροφόρησης μπορούν να κανονίσουν διαμονή, ξεναγήσεις ή επισκέψεις σε γειτονικές περιοχές, καθώς και να προχωρήσουν σε αγορά εισιτηρίων για πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πράγα.

Σημειώνεται πως η Πράγα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών που διαθέτουν κέντρα πληροφόρησης για τους επισκέπτες τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024