Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέος προορισμός για την KLM το Χαράρε της Ζιμπάμπουε
Η KLM ενισχύει το δίκτυό της στην Αφρική

Νέος προορισμός για την KLM το Χαράρε της Ζιμπάμπουε

Η KLM θα πετά από το Αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χαράρε τρεις φορές την εβδομάδα, σε συνδυασμό με τη Λουσάκα, Ζάμπια.

Η KLM Royal Dutch Airlines θα ξεκινήσει πτήσεις μεταξύ Άμστερνταμ και Χαράρε. Η πρωτεύουσα της Ζιμπάμπουε θα εξυπηρετείται μέσω της Λουσάκα στη Ζάμπια.

“Η KLM βλέπει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στην Αφρική. Φέτος ξεκινήσαμε πτήσεις προς Λουάντα στην Ανγκόλα και στη Ζάμπια προς Λουσάκα, και το 2011 αρχίσαμε να εξυπηρετούμε το Κιγκάλι της Ρουάντα. Αυτός ο νέος προορισμός στο δίκτυό μας ενισχύει τη θέση μας στην Αφρική”, δήλωσε ο Erik Varwijk, διευθύνων σύμβουλος της KLM και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Air France KLM Διεθνές & Ολλανδία.

Η KLM θα πετά από το Αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χαράρε τρεις φορές την εβδομάδα, σε συνδυασμό με τη Λουσάκα, Ζάμπια. Η KLM θα προσφέρει επίσης έντεκα εβδομαδιαίες πτήσεις προς Χαράρε μέσω Ναϊρόμπι, σε συνεργασία με την Κένυα Airways, η οποία επεκτείνει με ταχύ ρυθμό το στόλο της και τους προορισμούς που προσφέρει.
 
Η Ζιμπάμπουε βρίσκεται στη Νότιο Αφρική και έχει ισχυρή ανάπτυξη με ένα ευρύ φάσμα φυσικών πόρων. Επιπλέον, η Ζιμπάμπουε αποτελεί μεγάλο τουριστικό προορισμό. Τα φυσικά πάρκα στο Μάνα Pools και στο ποταμό Zambezi, η λίμνη Kariba, με τη μοναδική της ατμόσφαιρα, και τα υπέροχά Victoria Falls είναι από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα.

Η πτήση KL523 θα αναχωρεί με Airbus A330-200 κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, από το Schiphol στις 10.20  και θα προσγειώνεται στο Χαράρε την ίδια ημέρα στις 21.25. Η πτήση της επιστροφής έχει τον ίδιο αριθμό, KL523, και θα αναχωρεί από το Χαράρε στις 22.30 την ίδια ημέρα, με ένα ενδιάμεσο σταθμό στη Λουσάκα. Η πτήση θα φτάνει στο Άμστερνταμ την επόμενη μέρα στις 10.20.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024