Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Γιώργος Τζιάλλας Regional Director στο WTTC
Οργανισμοί

Ο Γιώργος Τζιάλλας Regional Director στο WTTC

O κ. Τζιάλλας, με τριακονταετή επαγγελματική εμπειρία στο management consulting και σε αναπτυξιακά έργα, εργάζεται ως εμπειρογνώμονας Τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ως τεχνικός σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Γιώργος Τζιάλλας αναλαμβάνει καθήκοντα περιφερειακού διευθυντή (για την Ευρώπη και Β. Αφρική) στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού (World Travel & Tourism Council – WTTC), μετά τη θητεία του ως γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Τουρισμού και ως Εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού. O κ. Τζιάλλας, με τριακονταετή επαγγελματική εμπειρία στο management consulting και σε αναπτυξιακά έργα, εργάζεται ως εμπειρογνώμονας Τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ως τεχνικός σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο ίδιος αναφέρει: “Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνω τη θέση του περιφερειακού διευθυντή στο WTTC και μάλιστα για μια ευρύτατη γεωγραφική περιοχή. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ανάληψη αυτής της θέσης και ταυτόχρονα αναγνώριση της δουλειάς μου κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με τον τουρισμό. Φυσικά, από τη θέση αυτή, θα υποστηρίξω την προβολή της χώρας μας και του τουρισμού μας σε διεθνές επίπεδο”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022