Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Μάριος Χαννίδης (ΚΟΤ) εξελέγη αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Ο Μάριος Χαννίδης (ΚΟΤ) εξελέγη αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού

Ο γενικός διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) κ. Μάριος Χαννίδης εξελέγη αντιπροέδρος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού.

Σημαντική επιτυχία για την Κύπρο αποτελεί η εκλογή του γενικού διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) κ. Μάριου Χαννίδη, στη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού.

Ανακοίνωση του ΚΟΤ αναφέρει ότι η εκλογή του κ. Χαννίδη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (European Travel Commission – ETC), έγινε για την περίοδο 2012-2013. Την εκλογή του κ. Χαννίδη χαιρέτισε σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΟΤ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού, κ. Eduardo Santander.

Ο κ. Χαννίδης δήλωσε ότι από τη θέση του αντιπροέδρου αυτού του σημαντικού Ευρωπαϊκού Οργανισμού, θα εργαστεί σκληρά, με επαγγελματισμό και αφοσίωση, για την υλοποίηση των στόχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι “η προσπάθεια προώθησης της Ευρώπης σε τρίτες χώρες θα συνεχιστεί και θα εντατικοποιηθεί, κάτι πολύ σημαντικό και για την Κύπρο, ιδιαίτερα τώρα που ο ΚΟΤ καταβάλλει προσπάθειες ανάπτυξης νέων αγορών από τρίτες χώρες”.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού ιδρύθηκε το 1948 και αριθμεί 35 χώρες-μέλη μεταξύ των οποίων και η Κύπρος (26 χώρες μέλη ΕΕ και εννέα άλλες ευρωπαϊκές χώρες). Τα μέλη εκπροσωπούνται στην Επιτροπή από τους αντίστοιχους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού. Σκοπός της είναι η προβολή και προώθηση της Ευρώπης ως τουριστικού προορισμού σε τρίτες χώρες. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού παρέχει επίσης υπηρεσίες ερευνών αγοράς και ηλεκτρονικού μάρκετινγκ στα μέλη της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024