Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Μάριος Χαννίδης νέος γενικός διευθυντής στον ΚΟΤ
Επικύρωση του διορισμού από το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο Μάριος Χαννίδης νέος γενικός διευθυντής στον ΚΟΤ

Ο νέος γενικός διευθυντής στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), κ. Μάριος Χαννίδης, δηλώνει ότι θα πρέπει να 'προάγουμε την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος'.

Καθήκοντα γενικού διευθυντή στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ) ανέλαβε από τις 27 Ιουνίου 2012, ο κ. Μάριος Χαννίδης, μετά την επικύρωση του διορισμού του από το Υπουργικό Συμβούλιο. “Θα πρέπει να προάγουμε την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος και να φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας”, ανέφερε ο νέος γενικός διευθυντής του ΚΟΤ, σε δήλωσή του αμέσως μετά την επικύρωση του διορισμού του.

Ο Μάριος Χαννίδης είναι 36 ετών. Γεννήθηκε στη Λευκωσία και σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Hull του Ηνωμένου Βασιλείου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, έκανε την πρακτική του εξάσκηση στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Τα τελευταία 11 χρόνια ήταν γενικός διευθυντής του Καρδιολογικού Ιδρύματος Κύπρου, εκπροσωπώντας το Καρδιολογικό Ίδρυμα, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Καρδιάς, καθώς και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καρδιολογικών Ιδρυμάτων.

Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων Οργανισμών στην Κύπρο και το εξωτερικό, μεταξύ άλλων στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, στην τράπεζα USB, καθώς επίσης και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λατσιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024