Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Οργανισμός Τουρισμού του Queensland προσφέρει την “καλύτερη δουλειά στον κόσμο”
Οι περισσότερες αιτήσεις από το Ην. Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Ο Οργανισμός Τουρισμού του Queensland προσφέρει την “καλύτερη δουλειά στον κόσμο”

Πάνω από 800.000 άτομα από όλο τον κόσμο ενδιαφέρθηκαν για την “καλύτερη δουλειά του κόσμου”. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται […]

Πάνω από 800.000 άτομα από όλο τον κόσμο ενδιαφέρθηκαν για την “καλύτερη δουλειά του κόσμου”. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, με<...> αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται τις αιτήσεις. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού του Queensland, που κάνει τη σχετική καμπάνια, θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο, από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του Hamilton Island.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΑ, Ο ετήσιος μισθός θα είναι περίπου 75.000 ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, θα ταΐζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί.

Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland. Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει, γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024