Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού καταδικάζει την επίθεση στη Μαδρίτη

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού καταδικάζει την επίθεση στη Μαδρίτη

Μετά τις τραγικές επιθέσεις χθες το πρωί ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, ΠΟΤ, Francesco Frangialli εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και την συμπόνια του με γράμματα που έστειλε στην Ισπανίδα υπουργό Εξωτερικών κ. Ana Palacio, και στο…

Μετά τις τραγικές επιθέσεις χθες το πρωί ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, ΠΟΤ, Francesco Frangialli εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και<...> την συμπόνια του με γράμματα που έστειλε στην Ισπανίδα υπουργό Εξωτερικών κ. Ana Palacio, και στο γενικό γραμματέα Τουρισμού της Ισπανίας κ. Germán Porras Olalla.

Στο γράμμα του ο κ. Frangialli ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό, με πολύ προσοχή παρακολούθησε την τραγωδία που βρήκε τη Μαδρίτη, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Επίσης, πρόσθεσε ότι και στα εγκαίνια του Salon Mondial du Tourisme et des Voyages, που γίνεται στο Παρίσι, αλλά και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Tourism Exchange, ITB, που γίνεται στο Βερολίνο θα αποδοκιμάσει δημοσίως την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σημειώνουμε ότι τα γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού βρίσκονται στη Μαδρίτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022