Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού πιστοποιεί το TRINITY

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού πιστοποιεί το TRINITY

Την ολοκλήρωση της πιστοποίησής του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO) ανακοίνωσε το διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY. Η διαδικασία της πιστοποίησης περιλαμβάνειεντατική επιτόπια […]

Την ολοκλήρωση της πιστοποίησής του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO) ανακοίνωσε το διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY. Η διαδικασία της πιστοποίησης περιλαμβάνει<...>εντατική επιτόπια εξέταση των προγραμμάτων για τη χορήγηση πτυχίων Bachelor, της ακαδημαϊκής δομής, των διοικητικών διαδικασιών, των εγκαταστάσεων καθώς και των οικονομικών καταστάσεων.

Η πιστοποίηση αυτή κατατάσσει το TRINITY σε μια επιλεγμένη ομάδα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με διεθνή προσανατολισμό στο τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ, που έχουν κερδίσει την αναγνώριση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος υποστηρίζει την ποιότητα και την αριστεία στην τουριστική παιδεία και εκπαίδευση μέσω του Συστήματος Πιστοποίησης TEDQUAL.

Κατά την ανακοίνωση της Πιστοποίησης, ο Πρόεδρος του TRINITY κ. Νίκος Σκουλάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στο TRINITY ήμασταν πάντα πολύ υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο παιδείας και εκπαίδευσης που παρέχουμε στους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας. Η αναγνώριση εκ μέρους του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των υψηλών προτύπων μας ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε προσφέρουμε στην τουριστική και ξενοδοχειακή οικονομία στελέχη με υψηλού πανεπιστημιακού επιπέδου παιδεία, εκπαίδευση και κατάρτιση».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024