Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Πάνος Αλμυράντης νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Ξενοδοχία

Ο Πάνος Αλμυράντης νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Τα θετικά αποτελέσματα σε βασικούς ξενοδοχειακούς δείκτες, συνδυαστικά με την καινοτομία και την ποιοτική απόδοση στην προηγούμενη θέση του ως γενικού διευθυντή του Daios Cove στην Κρήτη, του απένειμαν τη διάκριση του Ευρωπαίου Διευθυντή Ξενοδοχείου της Χρονιάς το 2014 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων. Ανέλαβε πρόσφατα γενικός διευθυντής στο Grand Hyatt Athens.

Κατά τη διάρκεια της 48ης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Λουγκάνο της Ελβετίας από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων – EHMA, εξέλεξαν πρόεδρο τον κ. Πάνο Αλμυράντη, γενικό διευθυντή του Grand Hyatt Athens, σημερινό αντιπρόεδρο και εθνικό αντιπρόσωπο Ελλάδας & Κύπρου.

Θα παραμείνει στη θέση του για τρία χρόνια από το 2022 έως το 2024, παίρνοντας τα ηνία από τον Ezio A. Indiani, εθνικό αντιπρόσωπο Ιταλίας και γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου Principe di Savoia στο Μιλάνο. Τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της οποίας θα προεδρεύει ο κ. Αλμυράντης απαρτίζουν οι Stephan Stokkermans (α’ αντιπρόεδρος), Pawel Lewtak (αντιπρόεδρος) και Giuseppe Mariano (ταμίας).

Ο κ. Αλμυράντης δήλωσε: “Είναι τιμή και περηφάνια να εκλεγώ από εξέχοντες ξενοδόχους της Ευρώπης. Με αέρα ανανέωσης, διεύρυνσης και συνέργειες, θα αναπτύξουμε την κληρονομιά της EHMA και θα καλλιεργήσουμε γόνιμη δέσμευση για τα μέλη μας, μέσω ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων. Η προώθηση ενός ποικίλου περιβάλλοντος δικτύωσης που βασίζεται στις βασικές μας αξίες της ακεραιότητας, της πίστης και της εμπιστοσύνης, θα τροφοδοτήσει το όραμα να γίνουμε η προτιμώμενη Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων, αντιπροσωπεύοντας τα πιο φημισμένα και μοναδικά ξενοδοχεία στην Ευρώπη”.

Ο κ. Αλμυράντης (48) είναι έμπειρος γενικός διευθυντής σε luxury ξενοδοχεία, με ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και διακρίσεις στη διαχείριση πωλήσεων, στη λειτουργία και τη διαχείριση ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα θετικά αποτελέσματα σε βασικούς ξενοδοχειακούς δείκτες, συνδυαστικά με την καινοτομία και την ποιοτική απόδοση στην προηγούμενη θέση του ως γενικού διευθυντή του Daios Cove στην Κρήτη, του απένειμαν τη διάκριση του Ευρωπαίου Διευθυντή Ξενοδοχείου της Χρονιάς το 2014 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων. Ανέλαβε πρόσφατα γενικός διευθυντής στο Grand Hyatt Athens. Το ήθος, η ακεραιότητα και η δέσμευσή του για αυθεντική φιλοξενία τον έφεραν στην θέση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής στα “Ελληνικά Βραβεία Ξενοδοχείων της Χρονιάς” από το 2020. Κυκλοφορεί δημοσιεύσεις σε περιοδικά του τουριστικού κόσμου, συμμετέχει σε διεθνή φόρουμ φιλοξενίας ως προσκεκλημένος ομιλητής και αρθογραφεί σε θέματα life coaching και mentoring στο finebeing.gr.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024