Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ πρόεδρος των Melia Hotels International τιμάται από τον UNWTO
Ξενοδοχεία

Ο πρόεδρος των Melia Hotels International τιμάται από τον UNWTO

Ο πρόεδρος και ιδρυτής των Melia Hotels International, Gabriel Escarrer Juliá, έλαβε τη διάκριση Ulusses Awards Lifetime Achievements, διεθνούς κύρους βραβείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO).

Μετά από 57 χρόνια αφοσίωσης στον χώρο της διεθνής εστίασης και του τουρισμού, το έργο του Gabriel Escarrer Julia, πρόεδρου και ιδρυτή των Melia Hotels International (ΜΗΙ), αναγνωρίστηκε για μια ακόμα φορά μέσα από το Ulusses Awards Lifetime Achievements, των διεθνούς κύρους βραβείων του UNWTO.

Το βραβείο, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε υποψηφιότητα, δηλώνει την προσωπική αναγνώριση του προέδρου των ΜΗΙ ως τον πιο αξιοσημείωτο και αξιόλογο ηγέτη στη διεθνή αγορά τουρισμού. Oι κριτές των βραβείων, αναφέρθηκαν στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο Gabriel Escarrer Juliá μέσα από το πρωτοποριακό έργο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR), σε μια εποχή όπου το CSR απείχε από τις σκέψεις σχεδόν όλων των επιχειρηματιών, καθώς και για την αφοσίωση του στις συνθήκες εργασίας του προσωπικού. Όπως ο ίδιος διευκρίνισε μετά από την βράβευσή του ότι “η επιτυχία μου στηρίζεται σε πάνω από 36.000 ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για να κάνουν πιθανό το όραμα μου, καθώς και στην οικογένειά μου, που με στήριξαν στις καλές και δύσκολες ώρες. Είμαι σίγουρος, ότι χωρίς αυτούς δε θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα”.

Η συμβολή του Gabriel Escarrer στον τομέα του τουρισμού έχει αναγνωριστεί στο παρελθόν με αρκετά βραβεία. Συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό έχει αναγνωριστεί αρκετές φορές για το έργο της ζωής του (όπως το “Worldwide Hospitality Award for Lifetime Achievement”), από διαφορετικούς, μεγάλου κύρους οργανισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024