Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ τουρισμός κύρια πηγή εσόδων για την αλβανική οικονομία
Ο Σ. Μπερίσα εκτιμά τον αριθμό επισκεπτών σε 3,5 εκατομμύρια

Ο τουρισμός κύρια πηγή εσόδων για την αλβανική οικονομία

Ο τουρισμός φέτος είναι μια από τις κύριες πηγές εσόδων της αλβανικής οικονομίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Μπερίσα […]

Ο τουρισμός φέτος είναι μια από τις κύριες πηγές εσόδων της αλβανικής οικονομίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.<...>

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Μπερίσα είπε ότι για πρώτη φορά στην Αλβανία έχουν εισέλθει περισσότεροι επισκέπτες σε σχέση με τους ντόπιους κατοίκους, εκτιμώντας τον αριθμό αυτό σε 3,5 εκατ. επισκέπτες. Ο κ. Μπερίσα εκτίμησε ότι αυτό οφείλεται στις μεγάλες επενδύσεις στον τουρισμό και στα καλά χαρακτηριστικά στοιχεία που διαθέτει η χώρα, στα οποία ο Αλβανός πρωθυπουργός συμπεριέλαβε το φαγητό.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα “Σκιπ”, την ακρίβεια του αριθμού που παρουσίασε ο κ. Μπερίσα αμφισβήτησε η βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος, κα Μιμή Κοδέλι. Η βουλευτής της αλβανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι στο νούμερο αυτό περιλαμβάνεται και μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δεν εισήλθαν στην Αλβανία για τουριστικούς σκοπούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024