Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ τουρισμός στα σχέδια του Αραβο-Ελληνικού επιμελητηρίου

Ο τουρισμός στα σχέδια του Αραβο-Ελληνικού επιμελητηρίου

Οι Ελλήνες επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να επεκτείνουν τις δραστήριοτητες τους στον τομέα του τουρισμού, του εμπορίου, της βιομηχανίας και των επενδύσεων στο Λίβανο (Βηρυτό – Τρίπολη) με την […]

Οι Ελλήνες επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να επεκτείνουν τις δραστήριοτητες τους στον τομέα του τουρισμού, του εμπορίου, της βιομηχανίας και των επενδύσεων στο Λίβανο (Βηρυτό – Τρίπολη) με την<...> επιχειρηματική αποστολή στις 16-20 Μαΐου 2006 που διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως.

Η αποστολή δίνει τη δυνατότητα στους Ελληνες επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν σε προσωπικό επίπεδο με ομολόγους τους επιχειρηματίες του Λιβάνου και με εκπροσώπους εταιριών που ασχολούνται με τον τουρισμό, το εμπόριο, τη βιομηχανία και τις επενδύσεις, ώστε να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά της χώρας αυτής.

Η οικονομία του Λιβάνου τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από συνεχείς μεταρρυθμίσεις και προσπάθειες για την σταθεροποίηση της εγχώριας αγοράς και την σταδιακή προσαρμογή της στις συνθήκες του ελέυθερου ανταγωνισμού.

Ο Λίβανος έχει υπογράψει συμφωνίες με τις ΗΠΑ αλλά και με την ΕΕ. Η υπογραφείσα Συμφωνία Σύνδεσης των δύο πλευρών (Ευρωπαϊκής Ενωσης και Λιβάνου) καθιερώνει σταδιακά Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024