Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου ομιλητής στο Mediterranean Resort and Hotel Real Estate Forum 2019
Συνέδρια

Ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου ομιλητής στο Mediterranean Resort and Hotel Real Estate Forum 2019

Επικεφαλής της Κυπριακής αντιπροσωπείας στο φόρουμ θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος, ο οποίος θα είναι και ομιλητής σε πάνελ συζήτησης με θέμα 'What’s Government Got to Do with it? Travel, Policies, Destinations and Resort Development'.

Σημαντική για την επίτευξη των στόχων του θεωρείται η συμμετοχή του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου στο επενδυτικό φόρουμ “The Mediterranean Resort and Hotel Real Estate Forum” – “MR & H 2019”, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα, το διαστημα 29-31 Οκτωβρίου 2019.

Βασικός στόχος συμμετοχής του υφυπουργείου είναι η προβολή των πλεονεκτημάτων και ευκαιριών που προσφέρει η Κύπρος, ως προορισμός για τουριστικές επενδύσεις, στα πλαίσια των προτεραιοτήτων της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030, ως επίσης και η δικτύωση με εταίρους του τομέα και δυνητικούς επενδυτές από διάφορες χώρες.

Επικεφαλής της Κυπριακής αντιπροσωπείας στο φόρουμ θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος, ο οποίος θα είναι και ομιλητής σε πάνελ συζήτησης με θέμα “What’s Government Got to Do with it? Travel, Policies, Destinations and Resort Development”.

Το υφυπουργείο, κατά τη διάρκεια του φόρουμ, θα λειτουργήσει επίσης ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στελεχωμένο από λειτουργούς του νεοσύστατου Τομέα Προσέλκυσης Τουριστικών Επενδύσεων, του Υφυπουργείου Τουρισμού, που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του υφυπουργείου με τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024