Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟι αεροπορικές εταιρείες επεκτείνουν τους πτητικούς περιορισμούς τους προς το Sharm el Sheikh
Αερομεταφορές

Οι αεροπορικές εταιρείες επεκτείνουν τους πτητικούς περιορισμούς τους προς το Sharm el Sheikh

Το Βρετανικό Υπουργείο Μεταφορών έχει διατάξει τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν όλα τα τακτικά δρομολόγια προς το δημοφιλές αιγυπτιακό θέρετρο από τον περασμένο Νοέμβριο, αφότου διαπιστώθηκε ότι η βόμβα που κατέρριψε ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο είχε εισαχθεί λαθραία επί του σκάφους στο αεροδρόμιο του Sharm el Sheikh.

Η easyJet έχει επεκτείνει την αναστολή των πτήσεων των αεροσκαφών της προς το Sharm el Sheikh μέχρι τις 27 Μαΐου, καθώς η βρετανική κυβέρνηση συνεχίζει να συμβουλεύει τους πολίτες της να μην πετούν προς το γνωστό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας.

Η easyJet δήλωσε η ακύρωση πτήσεων τώρα θα παρέχει κάποια σιγουριά για τους επιβάτες που θα κάνουν κρατήσεις να πετάξουν εκεί την άνοιξη και νωρίς το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι η αεροπορική εταιρεία δε θα προσφέρει πτήσεις προς το Sharm el Sheikh κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και όσοι έχουν ήδη κάνει κράτηση θα πρέπει να αναβάλουν τα σχέδια ταξιδιού τους, να στραφούν σε άλλο προορισμό ή σε άλλη αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, η εταιρεία πιθανόν θα ξαναρχίσει τις υπηρεσίες εγκαίρως για τις βρετανικές σχολικές διακοπές στα τέλη Μαΐου, εάν η κυβέρνηση άρει την απαγόρευση για τις πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Sharm el Sheikh. Οι επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για να ταξιδέψουν με την easyJet μέχρι τις 27 Μαΐου μπορούν να λάβουν ένα κουπόνι με την αρχική αξία της/των πτήσης/πτήσεων για να το χρησιμοποιούν προς εναλλακτικές πτήσεις ή να λάβουν πλήρη επιστροφή. Η αεροπορική εταιρεία προτείνει εκδρομές σε εναλλακτικούς προορισμούς με καλή διαθεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των Καναρίων Νήσων, της Κύπρου, της Μάλτας και του Μαρόκου.

Η British Airways έχει ακυρώσει τα δρομολόγιά της μέχρι και την 26η Μαρτίου. Στους πελάτες της προσφέρονται επιστροφή χρημάτων, η δυνατότητα να αναβάλουν την πτήση τους ή να στραφούν σε άλλο προορισμό. Στους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το διάστημα μεταξύ 28ης Μαρτίου και 30ής Ιουνίου δίνεται επίσης η δυνατότητα να αναβάλουν το ταξίδι τους για μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, να το ακυρώσουν ή να μεταβούν σε άλλο προορισμό.

Η Monarch πρόσφατα ακύρωσε τις πτήσεις της προς Σαρμ μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η Thomson και η Thomas Cook ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι ακυρώνουν τις πτήσεις τους μέχρι και τις 23 Μαρτίου.

Το Βρετανικό Υπουργείο Μεταφορών έχει διατάξει τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν όλα τα τακτικά δρομολόγια προς το δημοφιλές αιγυπτιακό θέρετρο από τον περασμένο Νοέμβριο και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να άρει την απαγόρευση έως ότου μείνει ικανοποιημένο από τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο αιγυπτιακό αεροδρόμιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024