Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι επισκέψεις στην Κύπρο μπορούν να θεωρηθούν ασφαλείς

Οι επισκέψεις στην Κύπρο μπορούν να θεωρηθούν ασφαλείς

Η Κύπρος δεν έχει άμεσα επηρεαστεί από τον πόλεμο και οι επισκέψεις στο νησί μπορούν να θεωρηθούν ασφαλείς τόσο για τουρισμό όσο και για τη χρήση των διεθνών αεροδρομίων…

Η Κύπρος δεν έχει άμεσα επηρεαστεί από τον πόλεμο και οι επισκέψεις στο νησί μπορούν να θεωρηθούν ασφαλείς τόσο για τουρισμό όσο και για τη χρήση των διεθνών αεροδρομίων της ως<...> ενδιάμεσων σταθμών για τις ανάγκες της διεθνούς διακίνησης τονίζει η Κυπριακή Κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της με αφορμή τα τεκταινόμενα στο Ιράκ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι δεν υφίσταται σοβαρός λόγος ανησυχίας διότι η Κύπρος βρίσκεται μακριά από το θέατρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Κυβέρνηση και αρμόδιες υπηρεσίες παρακολουθούν την κατάσταση και διαβεβαιώνουν όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί για διακοπές ή άλλους λόγους ότι η ζωή στην Κύπρο συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται προς ενημέρωση το απόσπασμα από την πιο πρόσφατη ταξιδιωτική οδηγία, που εξέδωσε το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών για την Κύπρο, ως προορισμό, το οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι « Η τεράστια πλειοψηφία των επισκέψεων στην Κύπρο δεν έχουν κανένα κίνδυνο. Η Κύπρος δεν επηρεάζεται άμεσα από την κατάσταση στο Ιράκ».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024