Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι ΗΠΑ και οι Βρετανοί προειδοποιούν για επιθέσεις στο Πεκίνο
Προορισμοί

Οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί προειδοποιούν για επιθέσεις στο Πεκίνο

Σε κίτρινο συναγερμό το Πεκίνο για ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης εναντίων δυτικών τουριστών κατά τη διάρκεια των εορτών. Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ εξέδωσαν προειδοποίηση σχετικά με πιθανές απειλές εναντίον Δυτικών στην κινεζική πρωτεύουσα Πεκίνο, τις ημέρες των εορτών.

Οι αρχές των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας προειδοποιούν για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίων δυτικών στο Πεκίνο τις μέρες των εορτών. Η αστυνομία του Πεκίνου έχει εκδώσει κίτρινη ειδοποίηση ασφαλείας για την πόλη, που σημαίνει αυξημένους ελέγχους ασφάλειας σε εμπορικές περιοχές, αλλά και έλεγχο των κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, θα πρέπει να ελέγχονται κάθε 30 λεπτά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
 
Η κίτρινη ειδοποίηση είναι το δεύτερο χαμηλότερο επίπεδο του συστήματος συναγερμού που λειτουργεί με τέσσερα επίπεδα στην Κίνα. Βρετανοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι έχουν λάβει πληροφορίες από πιθανές απειλές στο Sanlitun, το οποίο είναι ένα πολυσύχναστο μπαρ σε εμπορική περιοχή.
 
Οι κυβερνήσεις της Αυστραλίας και της Γαλλίας έχουν επίσης καλέσει τους πολίτες τους να παραμείνουν σε εγρήγορση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Πεκίνο. Τις μέρες αυτές υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία, με ένοπλους αστυνομικούς, που αναπτύσσεται σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης και όχι μόνο στα εμπορικά κέντρα.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024