Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟι κινεζικές αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν περισσότερες εποχιακές πτήσεις εσωτερικού
Αερομεταφορές

Οι κινεζικές αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν περισσότερες εποχιακές πτήσεις εσωτερικού

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας αναμένει να δει τα ταξίδια των επιβατών να ανακάμπτουν στο 90% περίπου του επιδημικού επιπέδου το 2021.

Οι κινεζικές αεροπορικές εταιρείες έχουν προσθέσει περισσότερες πτήσεις εσωτερικού στα δρομολόγια τους για την επερχόμενη αεροπορική περίοδο καλοκαιριού-φθινοπώρου, από ότι συνήθως,δήλωσε την Παρασκευή η ρυθμιστική αρχή της πολιτικής αεροπορίας της χώρας.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, από τις 28 Μαρτίου έως τις 30 Οκτωβρίου, η αεροπορική περίοδος καλοκαιριού – φθινοπώρου θα έχει πιθανώς 92.756 πτήσεις εσωτερικού την εβδομάδα, κατά 10,7% από την ίδια σεζόν το 2020, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας (CAAC).

Οι εγχώριες και υπερπόντιες αεροπορικές εταιρείες έχουν προγραμματίσει συνολικά 5.972 εβδομαδιαίες διεθνείς πτήσεις φορτίου για τη νέα σεζόν, μια αξιοσημείωτη αύξηση 32,8% από τη χειμερινή-εαρινή αεροπορική περίοδο, δήλωσε η CAAC.

Οι διεθνείς πτήσεις επιβατών θα διατηρήσουν χαμηλή συχνότητα λόγω των μέτρων πρόληψης της χώρας COVID-19. Ο αριθμός των διεθνών πτήσεων επιβατών θα αυξηθεί ελαφρώς από το χειμώνα και την άνοιξη σε 644 κάθε εβδομάδα στη νέα σεζόν. Είναι περίπου στο 3% του προ-πανδημικού επιπέδου.

Η CAAC πρόσθεσε ότι οι κινεζικές αεροπορικές εταιρείες θα ξεκινήσουν περισσότερα δρομολόγια εσωτερικού κατά τη νέα σεζόν για να βελτιώσουν το δίκτυο αεροπορικών δρομολογίων της.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας αναμένει να δει τα ταξίδια των επιβατών να ανακάμπτουν στο 90% περίπου του επιδημικού επιπέδου το 2021, ανέφερε η CAAC. Ο όγκος φορτίου και ταχυδρομείου που μεταφέρονται αεροπορικώς πιθανότατα θα ανακάμψει στο προ-επιδημικό επίπεδο, άμεσα.

Τα τελευταία στοιχεία της CAAC έδειξαν ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας χειρίστηκε περίπου 23,95 εκατ. ταξίδια επιβατών τον Φεβρουάριο, ένα άλμα 187,1% από έτος σε έτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024