Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι Βιετναμέζοι τουριστικοί πράκτορες γνωρίζουν την Ελλάδα
Εισερχόμενος τουρισμός

Οι Βιετναμέζοι τουριστικοί πράκτορες γνωρίζουν την Ελλάδα

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Argo Travel, σε συνεργασία με την Travel Media Applications Asia-Pacific πραγματοποιεί Fam trip Βιετναμέζων τουριστικών πρακτόρων στην Ελλάδα από 13 έως 20 Οκτωβρίου.

Fam trip Βιετναμέζων τουριστικών πρακτόρων στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 13-20 Οκτωβρίου 2013.Το Fam trip διοργανώνει ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Argo Travel, σε συνεργασία με την Travel Media Applications Asia-Pacific και αποτελεί μέρος των δράσεων του νεοσύστατου Argo Travel Asia-Pacific, με έδρα την Bangkok της Ταϋλάνδης.

Το fam trip θα συνοδέψει ο πρόεδρος του VISTA (Vietnam Society of Travel Agents) κ. Vu The Binh, καθώς και ο κ. Στρατής Βουρσούκης, διευθυντής του Argo Travel Asia-Pacific και της TMA Asia-Pacific. Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι μερικά από τα μεγαλύτερα γραφεία τόσο σε MICE όσο και Outbound Leisure Travel με έδρα στις κυριότερες πόλεις του Βιετνάμ (Hanoi, HCMC, Dac Lac, Da Nang και Nha Trang).

Πιο αναλυτικά, στο fam trip συμμετέχουν οι φορείς και εταιρείες: APEX, Asia Sun Travel, Dam san travel, Danatours, Fiditourist Travel, Golden Tour, Hanoitourist Travel, Huong Giang Travel, ITC Travel, Threeland travel, TIC tour, Viet My Travel, Vietnam Society of Travel Agents, Vietnam Society of Travel Agents και Vietnamtourism – Hanoi.

Οι Βιετναμέζοι τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν αρχικά στην Αθήνα και την παραλιακή της ζώνη (Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα), καθώς και το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Κατόπιν θα αναχωρήσουν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα, Πόρο και Ύδρα, τη Σαντορίνη, τους Δελφούς, την Αράχωβα, την Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, τις Θερμοπύλες και την περιοχή της Αργολίδας (Μυκήνες, Ναύπλιο και Επίδαυρο).

Τα ξενοδοχεία που θα διαμείνει το γκρουπ των τουριστικών πρακτόρων από το Βιετνάμ είναι τα Divani Palace Acropolis 5* Hotel, Divani Caravel 5* Hotel, El Greco Hotel 4* (Σαντορίνη) και Divani Meteora 4* Hotel (Καλαμπάκα).

Η συγκεκριμένη δράση είναι μέρος των πολλαπλών ενεργειών που πραγματοποιεί το Argo Travel Asia-Pacific εδώ και 5 μήνες σε Βιετνάμ, Ταϋλάνδη και λοιπές χώρες Ασίας-Ειρηνικού, οι οποίες, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν ημερίδες, τοπικά events, road-shows, συμμετοχή στις κυριότερες εκθέσεις της περιοχής και, βεβαίως, διοργάνωση fam trip επαγγελματιών στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν τα “highlights” του προορισμού.

Χορηγοί του fam trip είναι η Travel Media Applications Asia-Pacific, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Argo Travel και τα ξενοδοχεία Divani Caravel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024