Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση της κινεζικής επαρχίας Shaanxi σε ελληνικούς ταξιδιωτικούς φορείς
Κινεζική αγορά

Παρουσίαση της κινεζικής επαρχίας Shaanxi σε ελληνικούς ταξιδιωτικούς φορείς

'Οι Κινέζοι τουρίστες ενδιαφέρονται πολύ για την ιστορία, τον ελληνικό πολιτισμό και την όμορφη θέα στη Μεσόγειο. Γι’αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι από την επαρχία μας θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για τουρισμό' δήλωσε σε ελληνικούς τουριστικούς φορείς ο Wang Zhiwen, Deputy Director General της κινεζικής επαρχίας Shaanxi.

Ο Όμιλος Εταιρειών Αμφιτρύων ανέλαβε την διοργάνωση της παρουσίασης της επαρχίας Shaanxi από την Κίνα σε τουριστικούς και ταξιδιωτικούς παράγοντες της Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο Intercontinental, με σκοπό την διεύρυνση των σχέσεών μας.

Η παρουσίαση της επαρχίας Shaanxi έγινε από εκπροσώπους του Οργανισμού Τουρισμού της περιοχής, εκ των οποίων ο κ. Wang Zhiwen, Deputy Director General από την Shaanxi Provincial Tourism Administration.

Κατά την παρουσίαση επικεντρώθηκαν στον πολιτισμό που διαθέτει η Κίνα και ακόμα περισσότερο το Shaanxi, την αφετηρία του ‘Δρόμου του Μεταξιού”, όπου βρίσκονται πλήθος μουσείων και σημείων ενδιαφέροντος για τουρίστες, όπως το ξακουστό Μουσείο των Terra-Cota Warriors –γνωστό και ως το όγδοο θαύμα του κόσμου-, Horses of the First Qin Emperor, το Xi’an City Wall, Greater Wild Goose Pagoda, Hukou Waterfall, αλλά και υπέροχα τοπία, βουνά και ποτάμια. Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στον εκσυγχρονισμό της περιοχής, ούτως ώστε να παρέχει εύκολη πρόσβαση μέσω του αεροδρομίου του, αλλά και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων μέσω των μεγάλων και υπερσύγχρονων οδικών δικτύων.

Ο κ. Wang Zhiwen, Deputy Director General από τη Shaanxi Provincial Tourism Administration δήλωσε στην σχετική ομιλία του: “Ερχόμαστε από την Xi’an, η οποία είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi και είναι γνωστή για την μακρόχρονη ιστορία της. Όταν επισκεπτόμαστε την χώρα σας, πρώτα απ’όλα μας αρέσουν τα δείγματα του αρχαίου πολιτισμού σας. Η Ελλάδα είναι γνωστή σε μας για την φιλοσοφία και την μυθολογία της. Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού, και οι Κινέζοι τουρίστες ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την ιστορία, τον σπουδαίο πολιτισμό σας και την όμορφη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Γι’αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι από την επαρχία μας θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για τουρισμό. Παράλληλα, είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε ότι στα 200 εκατ. τουρίστες που επισκέπτονται ετησίως την επαρχία  Shaanxi υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες”.

Ο κ. Ντίνος Μήτσιου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Αμφιτρύων, ανέφερε: “Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια φιλίας και σχέσης και καθώς η ανάπτυξη της Κίνας γίνεται με ταχείς ρυθμούς, δίνεται η δυνατότητα διεύρυνσης της σχέσης μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς εκ των οποίων και ο τουρισμός. Άλλωστε η Κίνα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη τουριστική αγορά ενώ παράλληλα ο προορισμός Ελλάδα είναι ελκυστικός για όλο και περισσότερους Κινέζους τουρίστες”.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αποτέλεσε αποκλειστική μέριμνα του Αμφιτρύωνα, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία και την εξειδίκευση στην κινεζική τουριστική αγορά.

Στη φωτογραφία, η Greater Wild Goose Pagoda, ένα από τα πολλα αξιοθέατα της επαρχίας Shaanxi της Κίνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024