Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠεριπατητικό Φεστιβάλ από 27 Φεβρουαρίου έως 12 Μαΐου στην Κύπρο
Περιπατητικός τουρισμός

Περιπατητικό Φεστιβάλ από 27 Φεβρουαρίου έως 12 Μαΐου στην Κύπρο

Οι περιπατητές θα συνοδεύονται από αδειούχους ξεναγούς, και συνοδούς του Τμήματος Δασών, όταν θεωρείται απαραίτητο.

Με στόχο να αναδείξει την ανοιξιάτικη Κυπριακή φύση, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά το Περιπατητικό Φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέραν των δύο μηνών (27 Φεβρουαρίου – 12 Μαΐου) οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του εκτενούς δικτύου μονοπατιών της φύσης που προσφέρει η Κύπρος.

Οι περιπατητές θα συνοδεύονται από αδειούχους ξεναγούς, και συνοδούς του Τμήματος Δασών, όταν θεωρείται απαραίτητο. Για τη μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης των περιπάτων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα δρομολογήσει το υφυπουργείο από διάφορες πόλεις.

Η προκράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή στα περπατήματα ή για τη μεταφορά με λεωφορείο προς και από τους χώρους εκκίνησής τους.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο διατίθεται από τα κατά τόπους Γραφεία Πληροφοριών του υφυπουργείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το Υφυπουργείο Τουρισμού για επιπρόσθετη πληροφόρηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024