Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠόλος έλξης για Ευρωπαίους τουρίστες οι Φιλιππίνες

Πόλος έλξης για Ευρωπαίους τουρίστες οι Φιλιππίνες

Αύξηση 13,6% εμφάνισε ο αριθμός των Ευρωπαίων τουριστών στις Φιλιππίνες το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, με το Υπουργείο Τουρισμού να προβάλλει τη χώρα ως το καλύτερο μέρος παγκοσμίως για καταδύσεις. […]

Αύξηση 13,6% εμφάνισε ο αριθμός των Ευρωπαίων τουριστών στις Φιλιππίνες το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, με το Υπουργείο Τουρισμού να προβάλλει τη χώρα ως το καλύτερο μέρος παγκοσμίως για καταδύσεις. “Οι καταδύσεις<...>λειτουργούν ως μαγνήτης για τους ταξιδιώτες, που ξοδεύουν πολλά, προκειμένου να απολαύσουν καταδύσεις υψηλού επιπέδου” ανέφερε ο Γραμματέας Τουρισμού, κ. Joseph Ace Durano.

Και πρόσθεσε: “Οι καταδύσεις αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Οι Φιλιππίνες επικεντρώνονται στις καταδύσεις για πρώτη φορά φέτος και ήδη οι μεγάλοι tour operators της Γαλλίας και της Γερμανίας έχουν συμπεριλάβει τις Φιλιππίνες στο πρόγραμμα τους”. Πρόσφατα μάλιστα το Υπουργείο Τουρισμού υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία Qatar Airways, ώστε να συμπεριληφθούν οι Φιλιππίνες στα δύο πακέτα καταδύσεων της.

Οι διεθνείς αφίξεις στο πρώτο εξάμηνο του 2007 ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο, παρουσιάζοντας αύξηση 7,6%, συγκριτικά με το περσινό πρώτο εξάμηνο της χρονιας. “Η φετινή χρονιά θα είναι από τις καλύτερες της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία φαίνεται πως θα πλησιάσουμε τον στόχο των 3 εκατομμυρίων αφίξεων” κατέληξε ο κ. Durano.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024