Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠρόγραμμα ανταλλαγής τουριστών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας
Ελληνοκινέζικο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Πρόγραμμα ανταλλαγής τουριστών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας

Την προώθηση προγράμματος ανταλλαγής τουριστών επ’ αμοιβαίο όφελος της χώρας μας και της κινεζικής Επαρχίας Jiangxi συναποφάσισαν οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοκινεζικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με τους εκπροσώπους της Επαρχίας του Jiangxi με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη της Επαρχίας κ. Zhao ZhiYong, κατά την πρόσφατη…

Την προώθηση προγράμματος ανταλλαγής τουριστών επ’ αμοιβαίο όφελος της χώρας μας και της κινεζικής Επαρχίας Jiangxi συναποφάσισαν οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοκινεζικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου<...>με τους εκπροσώπους της Επαρχίας του Jiangxi με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη της Επαρχίας κ. Zhao ZhiYong, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου παρουσία του κ. Cheng Dayan, Εμπορικού Ακολούθου της Κινεζικής Πρεσβείας.

Οι Κινέζοι αξιωματούχοι, πρότειναν, επίσης για την επίτευξη της ανάπτυξης του τουρισμού να συνεργαστούν μεγάλα τουριστικά γραφεία της Κίνας με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, με τη συνδρομή του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, για την ανταλλαγή επισκεπτών και τη μεγιστοποίηση των μεγεθών στον ελληνικό τουρισμό, δεδομένου ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα υπολογίζονται ότι περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Κινέζοι θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσα στην επόμενη 10ετία και, κατά συνέπεια, η εισροή τουρισμού στη χώρα μας από την Κίνα θα μειώσει σε ένα βαθμό το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο υπουργός Τουρισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Shao Qiwei, κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας τον Ιούνιο του 2007 είχε χαρακτηρίσει τον τουρισμό ως “Γέφυρα φιλίας και σύμβολο ειρήνης”, ευχόμενος μέσα από τον τουρισμό να αναπτυχθούν περισσότερο οι σχέσεις των δύο λαών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024