Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροορισμούς του εξωτερικού προτιμούν για τις χειμερινές διακοπές τους οι Ρουμάνοι

Προορισμούς του εξωτερικού προτιμούν για τις χειμερινές διακοπές τους οι Ρουμάνοι

Προορισμούς του εξωτερικού φαίνεται να προτιμούν για τις χειμερινές τους διακοπές οι Ρουμάνοι τουρίστες, καθώς όπως υπογραμμίζουντουριστικοί πράκτορες της χώρας, σε πολλές περιπτώσεις οι τιμές ταξιδίων στο εξωτερικό είναι πολύ […]

Προορισμούς του εξωτερικού φαίνεται να προτιμούν για τις χειμερινές τους διακοπές οι Ρουμάνοι τουρίστες, καθώς όπως υπογραμμίζουν<...>τουριστικοί πράκτορες της χώρας, σε πολλές περιπτώσεις οι τιμές ταξιδίων στο εξωτερικό είναι πολύ μικρότερες από ότι στο εσωτερικό.

Έτσι, δεν είναι καθόλου παράλογο το γεγονός ότι το 25% των Ρουμάνων σκοπεύει να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων σε κάποιο θέρετρο σκι στην Αυστρία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Σλοβενία ή και τη Σλοβακία. Ενώ, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον τους για εξωτικούς προορισμούς, όπως το Ντουμπάι, ο Μαυρίκιος, οι Σεϋχέλλες, η Καραϊβική, η Κούβα, το Μεξικό και την Αίγυπτο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι εκδρομές εξωτερικού στοιχίζουν 250 ευρώ για επτά μέρες, ενώ εντός της Ρουμανίας το κόστος είναι πάνω από 250 ευρώ για τρεις μόλις μέρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024