Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροώθηση της Ινδίας στην ελληνική τουριστική αγορά
Προώθηση προορισμού

Προώθηση της Ινδίας στην ελληνική τουριστική αγορά

Παρουσίαση του προορισμού Incredible India πραγματοποιήθηκε σε 50 περίπου τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με την Ινδία και προώθησής της ως τουριστικού προορισμού στους Έλληνες τουρίστες, από τον Τουριστικό Οργανισμό της Ινδίας και σε συνεργασία με την Travel Media Applications.

Ο Τουριστικός Οργανισμός της Ινδίας διοργάνωσε πρόσφατα σε συνεργασία με την Travel Media Applications εκδήλωση για τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες, σε ινδικό εστιατόριο της Αθήνας, με στόχο τη γνωριμία τους με το τουριστικό προϊόν της Ινδίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα, Τsewang Topden, ο β’ γραμματέας Ram K. Verma, ο γενικός διευθυντής της ΓΕΠΟΕΤ κ. Σπυρίδωνας Καπιτσίνας, ο γενικός γραμματέας του Ελληνο-Ινδικού Συνδέσμου κ. Αντώνης Παπαδόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου Μιλάνου του Τουριστικού Οργανισμού της Ινδίας Chilka Gangadhar, ο οποίος και πραγματοποίησε την παρουσίαση του προορισμού “Incredible India”.

Στην εκδήλωση ο κ. Gangadhar παρουσίασης την Ινδία και τις τουριστικές της ευκαιρίες σε πάνω από 48 τουριστικούς πράκτορες εξερχόμενου τουρισμού, οι οποίοι εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με την Ινδία και προώθησής της ως τουριστικού προορισμού στους Έλληνες τουρίστες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού της Ινδίας παρέδωσε πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους και έκανε μια κλήρωση για ένα ταξίδι στην Ινδία. Ο κ. Γιώργος Σούλτης, από το Ganymedes Travel ήταν ο τυχερός νικητής για ένα εισιτήριο με την Emirates Airlines για την Ινδία. Τα ινδικά πιάτα -από ένα από τα καλύτερα ινδικά εστιατόρια των Αθηνών- που ακολούθησαν της παρουσίασης, έδωσαν στους παρευρισκόμενους στοιχεία της γαστρονομίας του προορισμού.

Ο κ. Gangadhar σχολίασε μετά την εκδήλωση, “Η παρουσίαση είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που φέρνει σε σύνδεση τους προμηθευτές από την Ινδία με τους αγοραστές. Η Ελλάδα είναι μια πολύ νέα, αλλά πολύ σημαντική αγορά για την Ινδία. Αυτήν τη χρονιά, ο Οργανισμός Τουρισμού της Ινδίας έχει στόχο την ανάδειξη της πολυπλευρικότητας των αξιοθεαμάτων του τουρισμού της Ινδίας, και τα νέα προϊόντα – πακέτα με σλόγκαν ‘Βρείτε αυτό που ζητάτε’. Αυτή είναι μια διεθνής καμπάνια, που προβάλει διαφορετικά θέματα του τουρισμού της Ινδίας που με διάφορα προϊόντα όπως MICE, Ayurveda & Wellness, περιπέτεια και Φύση, Τουρισμός Υγείας, Προσκυνηματικός Τουρισμός, Πολιτιστικός Τουρισμός, Αγροτικός Τουρισμός, και πολλά άλλα. Ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και τα Μέσα Ενημέρωσης θα διοργανωθούν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή της στην προώθηση της χώρας ως τουριστικού προορισμού στην Ελλάδα και είμαι πεπεισμένος ότι οι προσπάθειές μας θα φέρουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στις τουριστικές αφίξεις από την Ελλάδα”.

Ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications, που διοργάνωσε την εκδήλωση, πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε για άλλη μια φορά με τον Τουριστικό Οργανισμό της Ινδίας και την Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα, προωθώντας αυτόν τον ‘απίστευτο’ προορισμό στην ελληνική αγορά. Για τους Έλληνες η Ινδία είναι ένας εξωτικός και πολύ σημαντικός προορισμός, που έχει πολλά τουριστικά προϊόντα να προσφέρει στον ταξιδιώτη και πλούσια κουλτούρα, όπως προανέφερε ο κ. Gangadhar. Οι προσπάθειες για την προώθηση της Ινδίας στην Ελλάδα θα συνεχιστούν και είμαστε σίγουροι ότι οι τουρίστες και από τις δύο χώρες θα αυξηθούν στο μέλλον”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024