Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στο νομό Nanchang της Κίνας
Προορισμός

Προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στο νομό Nanchang της Κίνας

Η κομητεία Nanchang έχει δεσμευθεί να κατασκευάσει ομάδες τουριστικών περιοχών, ενσωματώνοντας την τοπική κουλτούρα στον ταξδιωτικό κλάδο.

Η εκδήλωση προώθησης του πολιτιστικού τουρισμού με θέμα “Νέος πολιτιστικός τουρισμός – πολιτιστικά μπλοκ και ανάπτυξη πόλεων” πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο νομό Nanchang, στην επαρχία Jiangxi της ανατολικής Κίνας.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν υποστηρικτικά μέτρα για την άρση των εμποδίων στην ανάπτυξη του πολιτισμού, μεταξύ μέτρα στήριξης, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοδοτικών επιδοτήσεων, καθώς και των ενοικίων και των φορολογικών ελαφρύνσεων στους επενδυτικούς, κατασκευαστικούς και λειτουργικούς φορείς των πολιτιστικών ομάδων.

Εκτός αυτού, το Yuanchengji, μία σημαντική πολιτιστική ομάδα στην κομητεία Nanchang εισήχθη επίσης στην εκδήλωση, προσελκύοντας 12 επιχειρήσεις να συμμετάσχουν, χάρη στις ευνοϊκές πολιτικές.

Τα τελευταία χρόνια, η κομητεία Nanchang έχει δεσμευθεί να κατασκευάσει ομάδες τουριστικών περιοχών, ενσωματώνοντας την τοπική κουλτούρα στον ταξδιωτικό κλάδο. Έχει επίσης αναβαθμίσει τοπικές βιβλιοθήκες, μουσεία και γκαλερί, διοργάνωσε πολιτιστικές δραστηριότητες και βελτίωσε τις δημόσιες υπηρεσίες, καθιστώντας την τουριστική ζώνη σημείο επίδειξης στην επαρχία Jiangxi.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024