Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροσέγγιση του ΟΑΚΑ από τον ΗΑΤΤΑ
HATTA

Προσέγγιση του ΟΑΚΑ από τον ΗΑΤΤΑ

Το ΟΑΚΑ είναι ένας επισκέψιμος χώρος που μπορεί να προβάλλει την Ελλάδα με ορθό τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα στους τουρίστες της χώρας να συναντήσουν και μια άλλη πλευρά της πρωτεύουσας: αυτή των μεγάλων εγκαταστάσεων και του αθλητισμού.

Ο ΗΑΤΤΑ, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει νέα τουριστικά προϊόντα, νέους πόλους έλξης και νέα ενδιαφέροντα στους επισκέπτες της χώρας μας, προσέγγισε το ΟΑΚΑ.

“Με σεβασμό στην παράδοση και τον πολιτισμό μας, το ΟΑΚΑ είναι ένας επισκέψιμος χώρος που μπορεί να προβάλλει την Ελλάδα με ορθό τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα στους τουρίστες μας, να συναντήσουν και μια άλλη πλευρά της πρωτεύουσας: αυτή των μεγάλων εγκαταστάσεων, του αθλητισμού, της κουλτούρας μας”, αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Όπως δήλωσε ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, “το τουριστικό προϊόν που διαθέτουμε στους επισκέπτες της χώρας μας, είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες: είναι το όμορφο τοπίο, η θάλασσα, τα νησιά μας. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, ότι μπορεί να διευρυνθεί, και γι’αυτό αναζητούμε νέες προτάσεις, καινούργιους συνδυασμούς. Και όλα αυτά για το όφελος της χώρας μας και του τουρισμού μας”.

Η πρώτη επίσκεψη στους χώρους του ΟΑΚΑ έγινε στις 27 Οκτωβρίου, από το γκρουπ των Ινδών tour operators, μελών του Συνδέσμου ΟΤΟΑΙ, που φιλοξένησε ο ΗΑΤΤΑ στην Ελλάδα. Οι Ινδοί επαγγελματίες έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη, που εμπλούτισε το πρόγραμμα της γνωριμίας τους με την Αττική, με πρωτότυπο και ενδιαφέρον τρόπο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024