Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠρωτόκολλο τουριστικής ανάπτυξης υπεγράφη μεταξύ Ελλάδας και Καζακστάν

Πρωτόκολλο τουριστικής ανάπτυξης υπεγράφη μεταξύ Ελλάδας και Καζακστάν

Παρουσία των Προέδρων της Ελλάδος και του Καζακστάν υπεγράφη στο Αλμάτυ από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Γιάννη Πατέλλη και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού του Καζακστάν κ. Tourlikanof Πρωτόκολλο […]

Παρουσία των Προέδρων της Ελλάδος και του Καζακστάν υπεγράφη στο Αλμάτυ από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Γιάννη Πατέλλη και τον<...> Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού του Καζακστάν κ. Tourlikanof Πρωτόκολλο Ανάπτυξης στον τουριστικό τομέα μεταξύ των δύο χωρών.

Το Καζακστάν<.>, που είναι από τις πιο πλούσιες χώρες σε κοιτάσματα πετρελαίου και αερίου επιθυμεί την ανάπτυξη της τουριστικής του υποδομής και ζητά από τον ΕΟΤ την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον τομέα υπηρεσιών, υποδομής, προδιαγραφών καθώς και εκπαίδευσης.

Έτσι, ο ρόλος και η εμπειρία των στελεχών του τουρισμού και του ΕΟΤ αναγνωρίζεται και πάλι διεθνώς και πολλές υπό ανάπτυξη χώρες επιζητούν τη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρογνώμονες από τη χώρα μας και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Αντιπροσωπείες του Οργανισμού Τουρισμού του Καζακστάν θα επισκεφθούν τη χώρα μας για περαιτέρω επαφές, ενώ το Καζακστάν θα λάβει μέρος και στην έκθεση ‘Philoxenia’ στις αρχές Νοεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024