Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΡολάνδης: Ιδιότυπος αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα ο τουρισμός της Αγίας Νάπας

Ρολάνδης: Ιδιότυπος αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα ο τουρισμός της Αγίας Νάπας

Ο υπουργός Τουρισμού της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης τόνισε ότι στο σύνολό του ο τουρισμός της Αγίας Νάπας δεν παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Πρόκειται είπε για ένα ατέλειωτο πανηγύρι νέων οι οποίοι […]

Ο υπουργός Τουρισμού της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης τόνισε ότι στο σύνολό του ο τουρισμός της Αγίας Νάπας<...> δεν παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Πρόκειται είπε για ένα ατέλειωτο πανηγύρι νέων οι οποίοι κατακλύζουν την περιοχή. Ο κ. Ρολάνδης επισκέφθηκε προχθές το απόγευμα την περιοχή της Αγίας Νάπας-Πρωταρά-Παραλιμνίου και παρακάθισε σε συσκέψεις με τις τοπικές αρχές ενώ το βράδυ πραγματοποίησε επισκέψεις σε κέντρα της Αγίας Νάπα<.>ς.

Ο κ. Ρολάνδης χαρακτήρισε υπερβολές τα όσα γράφονται για τον ιδιότυπο, κατά την έκφρασή του, τουρισμό της Αγίας Νάπας.

Υπάρχουν, είπε, κάποια προβλήματα αλλά όχι στον βαθμό που παρουσιάζονται. Είπε επίσης ότι υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις για τις οποίες πρέπει να ληφθούν μέτρα είτε για να μην επαναληφθούν είτε για να αποφευχθούν. Για το πρόβλημα των ναρκωτικών ο κ. Ρολάνδης τόνισε ότι αντιμετωπίζεται αποφασιστικά και αποτελεσματικά και για το λόγο αυτό πρόσθεσε φέτος υπάρχουν λιγότερα κρούσματα.

Ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι οι περιοχές Αγίας Νάπας, Πρωταρά και Παραλιμνίου συγκεντρώνουν το 44% του τουρισμού στην Κύπρο, προσφέροντας σημαντικά στην οικονομία του τόπου.

Τέλος ο κ. Ρολάνδης είπε ότι φέτος το εισόδημα από τον τουρισμό θα σημειώσει αύξηση κατά 11% και αναμένεται να ξεπεράσει το 1,3 δισ. λίρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024