Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε σκοπιανή εταιρεία η κατασκευή ξενοδοχείου στο θέρετρο της Οχρίδας

Σε σκοπιανή εταιρεία η κατασκευή ξενοδοχείου στο θέρετρο της Οχρίδας

Ούτε η Hilton ούτε η Excelsior πρόκειται να κατασκευάσουν ξενοδοχεία στην όμορφη τοποθεσία του συγκροτήματος Gorica, για την οποία η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ προσπαθεί να βρει επενδυτή εδώ και τέσσερα […]

Ούτε η Hilton ούτε η Excelsior πρόκειται να κατασκευάσουν ξενοδοχεία στην όμορφη τοποθεσία του συγκροτήματος Gorica, για την οποία η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ προσπαθεί να βρει<...> επενδυτή εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά η σκοπιανή εταιρεία Develop. Η ίδια εταιρεία θα κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδα Marriott International, το πρώτο στα Βαλκάνια, στην πλατεία των Σκοπίων. Η επένδυση αυτή, ύψους 37 εκατ. ευρώ, είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη της Gorica.

Ο νικητής του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν τρεις εταιρείες, αγόρασε την ελκυστική τοποθεσία στην Οχρίδα Ριβιέρα έναντι ποσού λίγο μεγαλύτερου από 1 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος Develop θα κατασκευάσει εκεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο και ένα τουριστικό συγκρότημα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024