Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτενεύουν οι σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας σε θέματα τουρισμού και πολιτισμού
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Στενεύουν οι σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας σε θέματα τουρισμού και πολιτισμού

Σε πάρα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συνάντηση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλου, με την Βρετανίδα ομόλογο του, κα Margaret Hogde, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού στο Λονδίνο για την έκθεση World Travel Market…

Σε πάρα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συνάντηση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλου, με την Βρετανίδα ομόλογο του, κα Margaret Hogde, στο πλαίσιο της επίσκεψης<...>του Έλληνα υπουργού στο Λονδίνο για την έκθεση World Travel Market.

“Η συνάντηση” όπως ανέφερε μετά το πέρας της ο κ. Σπηλιωτόπουλος, “κάλυψε θέματα που αφορούν στην ανταλλαγή εμπειριών για την τουριστική πολιτική, κάλυψε θέματα τα οποία απορρέουν από την ανησυχία για το πως θα προχωρήσουμε σε πολιτικές που θα ενισχύσουν περαιτέρω την τουριστική κίνηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βρετανία – γιατί υπάρχει ιδιαίτερη αγωνία να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση ιδιαίτερα μετά τους Ολυμπιακούς του 2012, που θα γίνουν στο Λονδίνο”.

“Η υπουργός” πρόσθεσε “ζήτησε από εμάς όσο το δυνατόν περισσότερο να μεταλαμπαδεύσουμε τις εμπειρίες που είχαμε από τους Ολυμπακούς Αγώνες, έτσι ώστε και το Λονδίνο να κάνει άρτιους καλούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ζήτησε την βοήθεια μας στα πλαίσια της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας και είπαμε να ξεκινήσουμε δημιουργώντας δυο άτυπες επιτροπές, για μια όσο το δυνατόν πιο στενή και πιο ουσιαστική συνεργασία έτσι ώστε, και με αφορμή την Πολιτιστική Ολυμπιάδα που θα οργανώσει η Βρετανία, αλλά και την γέφυρα πολιτισμού που θέλουμε να κάνουμε, να προχωρήσουμε σε σφυρηλάτηση πιό στενών σχέσεων και για τον τουρισμό, αλλά και για την ευημερία των δύο χωρών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024