Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτη Μόσχα μεταβαίνει αύριο η Πετραλιά για την ΜΙΤΤ
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Στη Μόσχα μεταβαίνει αύριο η Πετραλιά για την ΜΙΤΤ

Για τη Μόσχα αναχωρεί αύριο η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, όπου πραγματοποιείται η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ. Την υπουργό θα συνοδεύουν βουλευτές, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και δημοσιογράφοι, με σκοπό την προβολή του ελληνικού τουρισμού και της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό, καθώς και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού…

Για τη Μόσχα αναχωρεί αύριο η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, όπου πραγματοποιείται η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ. Την υπουργό θα συνοδεύουν βουλευτές, εκπρόσωποι<...>τουριστικών φορέων και δημοσιογράφοι, με σκοπό την προβολή του ελληνικού τουρισμού και της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό, καθώς και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού.

Η υπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο της Μόσχας, κ. Jury Louzhkov, και εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Ρωσίας. Παράλληλα, στο πλαίσιο της παρουσίας της στη Μόσχα, η κυρία Πετραλιά την Πέμπτη 22 Μαρτίου θα προλογίσει προγραμματισμένη συναυλία, η οποία πραγματοποιείται με τη στήριξη του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, στο Διεθνές Μέγαρο Μουσικής της Μόσχας. Τίτλος της συναυλίας «Ρωσία – Ελλάδα». Έργα του Μίκη Θεοδωράκη, του Δημήτρη Αράπη και του Ρώσου Αlexander Glazynov θα εκτελεστούν από την Κρατική Ορχήστρα της Ρωσίας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Valery Poliansky.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η υπουργός θα εγκαινιάσει στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής της Μόσχας έκθεση 16 Ελλήνων εικαστικών, οι οποίοι σηματοδοτούν βασικές πτυχές της σύγχρονης ζωγραφικής στην Ελλάδα, με τίτλο «Διαδρομές Ελληνικής Ζωγραφικής». Πρόκειται για τους εικαστικούς: Σοφία Βάρη, Δημήτρη Γέρο, Κωστή Γεωργίου, Περικλή Γουλάκο, Χρίστο Καρά, Κλαύδιο, Θεόδωρο Μανωλίδη, Αλίνα Μάτσα, Δημήτρη Μυταρά, Ιόλη Ξυφαρά, Pavlos, Παύλο Σάμιο, Νίκο Στεφάνου, Κώστα Τσόκλη, Αλέκο Φασιανό και Γιώργο Χαδούλη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024