Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην έκθεση ΙΜΕΧ για τρίτη χρονιά το Skal International

Στην έκθεση ΙΜΕΧ για τρίτη χρονιά το Skal International

Το παρόν στην έκθεση συνεδριακού τουρισμού IMEX, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Φρανκφούρτη, έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά το Skal International, το οποίο μάλιστα εμφανιζόταν και στον κατάλογοτης έκθεσης […]

Το παρόν στην έκθεση συνεδριακού τουρισμού IMEX, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Φρανκφούρτη, έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά το Skal International, το οποίο μάλιστα εμφανιζόταν και στον κατάλογο<...>της έκθεσης ως υποστηρικτικός οργανισμός.

Αυτή τη χρονιά η Πρόεδρος του Skal International, κυρία Λίτσα Παπαθανάση, επισκέφθηκε την έκθεση και υποδέχθηκε στο περίπτερο του Skal τον πρόεδρο της ΙΜΕΧ, κ. Ray Bloom, και του προσέφερε το δώρο (δια χειρός Λαλαούνη με το έμβλημα της Ρόδου «Το Ρόδον», απο το αρχαίο τετράδραχμο) και το Banner της προέδρου, ευχαριστώντας τον για τη στήριξή του στο Skal και καλώντας τον να επισκεφθεί την Ελλάδα. Ο κ. Bloom ανταπέδωσε τις ευχές.

Η Πρόεδρος του Skal International προσκλήθηκε και παραυρέθηκε στην εναρκτήρια τελετή της έκθεσης και στο Gala δείπνο, συνοδευόμενη από τους Director of Business Affairs, κ. Nik Racic, και τον Γ. Γραμματέα του Skal International, κ. Jim Power.

Το περίπτερο του Skal International επισκέφθηκαν πολλά μέλη του απο όλο τον κόσμο, ενώ έγιναν πολλές επαγγελματικές επαφές και κατά τη διάρκεια των κοκτέϊλς με χορηγό το Γραφείο Συνεδρίων της Κροατίας.

Η κα Παπαθανάση παρακάθησε επίσης στο γεύμα του Skal Φρανκφούρτης, χαιρέτησε τα μέλη και τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους και ο Managing Director του Γερμανικού Γραφείου Συνεδρίων και πολλοί άλλοι απο τα γραφεία τουρισμού της Γερμανίας, του Ντουμπάϊ και του Μπαχρέϊν, γιατί παράλληλα έγινε και η τελετή διδυμοποίησης των Skal της Φρανκφούρτης και Ντουμπάϊ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024