Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην ελληνική αγορά τουρισμού εισβάλλει η Μαλαισία

Στην ελληνική αγορά τουρισμού εισβάλλει η Μαλαισία

Μετά τα θεαματικά αποτελέσματα προωθητικών ενεργειών του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Μαλαισίας στην Ιταλία, αυξάνοντας τις αφίξεις στο εξωτικό νησί κατά 20% μέσα σε 2 χρόνια, επόμενος στόχος είναι η […]

Μετά τα θεαματικά αποτελέσματα προωθητικών ενεργειών του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Μαλαισίας στην Ιταλία, αυξάνοντας τις αφίξεις στο εξωτικό νησί κατά 20% μέσα σε 2 χρόνια, επόμενος στόχος είναι η συνολική αγορά<...>της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και κυρίως η Ελλάδα.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Μαλαισίας κινήθηκε πάνω σε ένα επιθετικό στρατηγικό πλάνο, με πλούσια σειρά δραστηριοτήτων και συνεργιών, προβάλλοντας ως κύριο στοιχείο την ανακήρυξη της Μαλαισίας από το αμερικανικό περιοδικό Global Traveler ως τον καλύτερο τουριστικό προορισμό. Η βράβευση ήρθε ως αποτέλεσμα συνεντεύξεων που έκανε το περιοδικό σε 15.828 αναγνώστες σε διάστημα 6 μηνών. Κριτήριο ήταν η άριστη σχέση ανάμεσα στην ποιότητα και το κόστος. Η Μαλαισία υπερακόντισε «κλασικούς» προορισμούς, όπως η Ισπανία, η Ταϊλάνδη και η Μεγάλη Βρετανία.

Η είσοδος της Μαλαισίας στην ελληνική αγορά ξεκινάει από τη συνεργασία της με τις φωτογραφικές μηχανές Nikon, μέσω της οποίας διοργανώνεται ένας μεγάλος διαγωνισμός, στο τέλος του οποίου 10 τυχεροί θα κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια για τον εξωτικό προορισμό και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά το παγκοσμίως δημοφιλές Grand Prix Formula 1, το Μάρτιο 2009.

Η συνεργασία συντονίζεται από τηn εταιρία παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και στρατηγικού marketing Gate EMI.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024