Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτις 9 Σεπτεμβρίου η 60ή Γενική Συνέλευση του ACTA
Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

Στις 9 Σεπτεμβρίου η 60ή Γενική Συνέλευση του ACTA

Στην 60ή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) κύριος ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βικτώρ Μαντοβάνη.

Την επόμενη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 60ή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία.

Χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλείδης.

Στη Συνέλευση κύριος ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) κ. Βικτώρ Μαντοβάνη.

Επίσης έχουν προσκληθεί να παραστούν υπουργοί, πρέσβεις, βουλευτές, οι ξενοδοχειακοί σύνδεσμοι, τουριστικοί δήμοι και οι αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης, διευθυντές αεροπορικών εταιρειών, εκπρόσωποι συναφών τουριστικών συνδέσμων, συνδικαλιστές, σύνδεσμοι καταναλωτών, πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι, καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου.

Την Ετήσια Γενική Συνέλευση του ACTA στηρίζουν η αεροπορική εταιρεία Aegean και η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024